Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dexter to balí


ikona
Mr. Hlad
dexter
Nejoblíbenější sériový vrah a jeho tvůrci se pomalu chystají na velké finále. Kdy ho uvidíme?  

Dexter se v televizi pohybuje už šest let a v září nás čeká jeho sedmá akce, která by – alespoň to tedy po závěru minulé sezóny očekáváme – měla být výrazně osobnější a možná i problematičtější. Lidé se holt dost těžko srovnávají s faktem, že jejich nejbližší jsou sérioví vrazi. Jedna z producentek, Sara Colleton, teď navíc potvrdila, že po sedmé sezóně se určitě dočkáme ještě jedné řady. Tím to ale končí.

Osmá série bude pro Dextera definitivně poslední. Colleton tvrdí, že původně měl celý seriál končit už letos se sedmičkou, ale televize je ukecala, aby přidali ještě jednu řadu. Není se čemu divit, Dexter se na špici drží už pěkně dlouhou dobu a Showtime bude nejspíš dost bolet, až to zabalí. Každopádně sedmá série má být začátkem konce, tvůrci prý moc dobře ví, jak to celé uzavřou a něco se ukončí už teď. Vedle „začátku konce“ dojde však pochopitelně i na klasickou likvidaci padouchů. Tentokrát by na Dexterově stole měl skončit mimo jiné Ray Stevenson, jenž si zahraje šéfa ruské mafie. Asi s ním bude legrace.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace