Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: nová Sanitka


ikona
Mr. Hlad
sanitka
Tvůj čas je pouhopouhé prozatím... Aneb nová Sanitka vyjíždí k prvním pacientům 

Seriál Sanitka vždycky byl a vždycky nejspíš i bude tak trochu ve stínu Nemocnice na kraji města, přesto se tahle domácí seriálová klasika bude do televize nejspíš vracet i v budoucnu. A podobně, jako zmíněná Nemocnice, se dočká po letech pokračování. Pod tím je podepsaný Filip Renč, jeden z mála domácích filmařů, který zvládá vizuál světové úrovně, a v hlavních rolích se objeví Jaromír Hanzlík, Zlata Adamovská, Jiří Dvořák nebo třeba Dagmar Havlová. Vrací se tedy veteráni, ale objeví se i noví hrdinové.

Sanitka 2 by se měla v televizi objevit příští rok a těšit se můžeme na třináct dílů. První záběry ale zrovna nadšení nevyvolávají. Jasné, poslední klapka padla teprve minulý týden a to, co se objevilo na internetu, vlastně ani není oficiální trailer, ale možná by bylo lepší chvilku počkat než vysílat do světa tohle cosi s divně nastříhanou scénou s Davidem Matáskem, nudně šedivými barvami a bouračkou s karosou. No uvidíme, první dojmy ale zrovna pozitivní nejsou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace