Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Norman Bates z Psycha se vrací!


ikona
Spooner
hitchcock:tv-psycho
Další slavný psychopat se dočká svého televizního pokračování. Co na to Alfred Hitchcock?  

Některé legendární filmové postavy budou hollywoodští producenti asi dojit nadosmrti. Po nedávném ohlášení televizních dobrodružství legendárního jedlíka Hannibala Lectera, kterého se v novém zpracování zahraje Mads Mikkelsen, se totiž chystá na malé obrazovky další ikona žánru. Svého seriálového prequelu se totiž dočká klasika ze všech nejklasičtějších, Hitchcockovo Psycho. A v novém seriálu nazvaný Bates Motel samozřejmě nebudeme sledovat osud nikoho jiného, než slavného psychopata z motelu, Normana Batese.

Nového příběhu o neslušném správci motelu se ujme tvůrce Ztracených Carlton Cuse a Kerry Ehrin, jenž má za sebou seriálového zpracování Světel páteční noci. Děj bude, jak jinak, vyprávět událostech předcházející legendárnímu filmu. Dočkáme se tak komplikovaného vztahu s Batesovou matkou a dalších “maličkostí“, díky kterým se změní ve slavného sériového vraha. Celého projektu se navíc ujala kabelovka A&E, která nám momentálně dělá slušnou radost se skorowesternovkou Longmire. Tak uvidíme, jestli se z televizního vzkříšení hororové legendy stane jedna z televizních událostí příštího roku, nebo naprostá zbytečnost.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace