Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sitcomový výběr: Anger Management a Epizody


ikona
Spooner
sitcomový výběr
O čem sní Michelle z Bunheads a jak se vede novince Charlieho Sheena? 

Sitcomový výběr je rubrika, se kterou byste se měli na TV Zone setkávat každou středu. Pokusíme se vám v ní přiblížit to nejdůležitější, co se během uplynulého týdne stalo v nejsledovanějších amerických sitcomech – což momentálně znamená zhodnocení novinky Bunheads, Anger Management s Charliem Sheenem a návratu Epizod s Mattem LeBlancem.

Bunheads S01E03

Bunheads už mám trošičku začínají upadat do mírného stereotypu. Jistě, stále je to nenáročná, ničím nezatížená podívaná, která prosluní večer u obrazovky lépe než kdejaká novácká telenovela z růžové zahrady, ale nikam nesměřující děj a stejně se chovající postavy se už poněkud zajídají. Michelle se v tomto díle stěhuje do nového „zahradního“ domku o rozloze regulérního baráku a začíná se v něm pomalu zabydlovat. Což nese mnohé problémy s domácím příslušenstvím a stěhováním nábytku. Sbor baletek spolu s Fanny zase řeší problém ohledně konkursu na letní program, kam budou vybrány nejlepší tanečnice – nejsou totiž peníze na opravení podlahy, tudíž by se celé dění muselo posunout do vedlejšího, nepříliš oblíbeného města. Situace se však nakonec vyřeší a snad v příštím díle budeme moci být svědky, jak celé to klání dopadne. Mezitím si ale musíme vystačit jen s tím, že se mírně začínají prohlubovat jednotlivé postavy – dozvídáme se o nevlídné minulosti Fanny, Boo a Sasha si začínají pomáhat jako blízké kamarádky a Michelle se stále zdají sny o tom, jak tančí...a jak moc jí to schází. Má tahle látka šanci vydržet celou sezónu? Pokud začne děj někam směřovat, přibude humoru a také popkulturních narážek na Hru o trůny, mohlo by se zadařit. Jinak se bojím směřování do neškodného televizního průměru. 6/10 (mcb)

Epizody S02E02

A sranda pokračuje. Matt se stále snaží udobřit se Seanem a použije k tomu dosti netradiční metodu. Koupí mu totiž auto. Kromě toho se Matt čím dál více zápletá se slepou manželkou Merca Lapiduse, takže je opět o vtipné situace postaráno. Hlavně Seanovo dilema, zda si auto vzít či si nevzít, a následné dialogy s Mattem fanoušky seriálu zase zaručeně pobaví. Navíc se znovu objeví i “specialistka“ na humor Myra, která by se nezasmála ani vtipům o Chucku Norrisovi. Jenom linie okolo Carol a vyhozeného asistenta je malinko slabší a tolik vtipných situací z ní nevzejde. I tak však jsou Epizody stále zárukou kvalitní zábavy, u které se v létě skvěle odreagujete. Snad nebude kvalita klesat tak, jako klesá sledovanost fiktivního seriálu hlavních hrdinů.

Anger Management S01E03

Anger Management, nový seriál Charlieho Sheena, si ve druhém týdnu hravě drží laťku, kterou v tom prvním nasadil tak zoufale nízko. Opět nás čekala záplava více či méně předvídatelných vtipů, které měly někoho v Charlieho okolí urazit, popřípadě těžit ze své sexuální dvojsmyslnosti. Občas se uchechtnete, ale většinou si jen říkáte, že tohle už někde bylo. Takováhle sázka na jistotu samozřejmě nijak neurazí, ale také jen těžko oslní.

Sympatické je snad jen to, že Charlie Sheen je momentálně očividně střízlivý (minimálně na place), a že i ve třetí epizodě snaží odklonit od role sobeckého Charlieho z Dva a půl chlapa a nadále je v tomhle novém Charliem cítit určité dobráctví a snaha pomáhat lidem kolem sebe. A to přes to, že se ve třetím díle rozhodl týrat své pacienty spánkovou deprivací. (Anarvin)

Standard na všech frontách.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace