Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co bude po Spartakovi? Drákula a emzáci!


ikona
Spooner
spartacus
Spartacus to v televizi pomalu balí, jeho tvůrci ale mají sakra zajímavé plány plné mimozemských invazí a litrů krve 

O seriálovém Spartakovi jsme toho na TVzone napsali už docela dost, takže opakování všech známých informací by bylo jen nošením dříví do lesa. Ze Spartaka se stal zkrátka veliký hit, který dostal do diváckého povědomí do té doby ne příliš známou kabelovku Starz. Jelikož se však oblíbený ex-otrok právě připravuje na svou závěrečnou a nejspíš i dosti velkolepou sezónu, tak je načase, aby si šéfové Starz začali hledat novou dojnou krávu. A kdo jiný by jim ji měl zajistit než tvůrce a producent krvavého hitu, že? Právě tak zřejmě na čím dál zajímavější televizi přemýšlejí, a proto se dohodli na další spolupráci se Stevenem DeKnightem a jedním z producentů Spartaka, Robem Tapertem. A jaké že to nové seriály od nich můžeme čekat?

Nejdříve se koukneme na projekt hlavního tvůrce legendárního bijce, Stevena DeKnighta. Ten se po Spartakově konci vrhne na zcela odlišný žánr. V seriálu Incursion totiž budeme sledovat osud vojenské jednotky, která bojuje proti ne zrovna přátelským mimozemšťanům. DeKnight má navíc se svým projektem tak velké ambice, že již teď počítá s exkurzí na cizí planety v nadcházejících sezónách. Jenom aby s podobnými ambicemi počítal i rozpočet televize Starz. To projekt Roba Taperta se vydá již dosti klasickým směrem. Asi ani nemusím říkat, o kom bude jeho nový seriál Vlad Dracula vyprávět. Dodám tak jenom, že Tapert by v novém vyprávění o nejslavnějším upírovi chtěl skloubit dohromady historická fakta okolo valašského knížete s mýtem nejobávanějšího upíra a ukázat tak jeho přerod do krvesajícího monstra. Oba dva mají zkrátka se svými nadcházejícími projekty velké plány. Snad se jim tedy podaří navázat na Spartakův úspěch i bez řinčení mečů a digitální krve. I když ono vlastně na tu krev asi stejně zase dojde.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace