Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mortal Kombat fasuje druhou sezónu


ikona
Mr. Hlad
mortal kombat
Scorpion, Sub-Zero, Liu Kang, Johnny Cage, Sonya a další si budou rozbíjet držky v dalším kole 

Webová série Mortal Kombat: Legacy se zpočátku tvářila celkem fajn. Tedy do doby, kdy se tam rvali lidi, co to umí. Michael Jai White, Lateef Crowder nebo Darren Shahlavi se hýbat umí a bitky byly hodně zajímavé. V pozdějších epizodách už to taková sláva nebyla, přesto režisér Kevin Tancharoen natočil celkem zajímavou záležitost. A fandové chtějí víc. A taky víc dostanou.

Tancharoen teď potvrdil, že Mortal Kombat: Legacy nafasuje druhou sezónu a že bude přesně taková, jakou si ji fanoušci ve svých reakcích na tu první přáli. Tentokrát se totiž podíváme na skutečný turnaj Mortal Kombat a protože hrdiny a jejich motivace a vztahy do značné míry známe z první řady, měly by mnohem víc prostoru dostat souboje, akce a vizuální efekty. Snad se tedy dočkáme i nějakých těch kouzel a třeba i fatalitek. Navíc se objeví i pár nových charakterů. Na koho konkrétně se můžete těšit, zjistíte ve videu, které je sice možná méně vtipné, než tvůrci zamýšleli, ale přesto se díky němu nejspíš začnete alespoň malinko těšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace