Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Morpheus prožene Hannibala Lectera


ikona
Spooner
hannibal
K očekávanému prequelu se přidává další známá herecká tvář. 

A zase ten Hannibal! Jakoby nestačilo, že již teď patří televizní prequel nejznámějšího kanibala mezi nejočekávanější novinky nadcházejících měsíců. Tvůrce Bryan Fuller si ale řekl, že by to chtělo diváckou zvědavost ještě trochu posílit, a tak vytahuje z rukávu další herecký trumf. K režisérovi Davidu Sladeovi (30 dní dlouhá noc), Hugh Dancymu a hlavně k Mads Mikkelsenovi, který ztvární samotného všežravce Lectera, se nyní přidává další eso jménem Laurence Fishburne.

Populární herec, kterého samozřejmě všichni známe z kultovního Matrixu nebo nedávné Nákazy, si v ostře sledovaném projektu zahraje další pro sérii důležitou postavu. Ztvární totiž postavu Jacka Crawforda, agenta FBI, který je na stopě sériovému vrahovi, jenž ve volném čase pojídá své oběti. No a kdo pak asi tím vrahem bude, že? Hannibal Lecter, respektive Mads Mikkelsen, tak dostává velmi silného a charismatického protivníka, se kterým to nebude mít legendární postava vůbec jednoduché. Představitel kultovního Morphea tedy pokračuje ve své televizní štaci poté, co ho nedávno omrzelo nekonečné vyšetřování Kriminálky Las Vegas. Televize NBC v čele s Bryanem Fullerem pak opět potvrzuje, že to se začátky nejslavnějšího filmového kanibala myslí opravdu vážně a s hodně zajímavým projektem se tak chtějí dostat zpět na televizní výsluní. Budeme jim i Laurencovi držet palce. Tento čím dál sympatičtější projekt by si úspěch, a zejména kvalitní výsledek, rozhodně zasloužil.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace