Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp a sportovní legendy


ikona
Dr.Z
krausšíp
Kolik brali cyklisté a kolik tenisté? A co se dá uvařit během tří minut? 
Začátek olympijských her přimělo Všechnopárty přerušit reprízy a zařadit opět jeden nový a aktuální díl. S tématem "sportovní legendy" přišli tři slavní sportovci dob více či méně minulých a rozpovídali se o své kariéře, sportu a současných aktivitách.

První hostem byl Jan Smolík. Jeden z nejlepších cyklistů české historie, účastník dvou olympijských her a vítěz Závodu míru z roku 1964, se rozpovídal o tehdy užívaném dopingu, někdo totiž jezdil na rum jiný zase na pivo. Karla Šípa také zajímalo, jestli si spolu cyklisté během závodu povídají a o čem. 
Jako další přišel Robert Změlík, olympijský vítěz v desetiboji z roku 1992. Prozradil, proč vůbec s touhle atletickou disciplínou začal, co všechno lze postavit na zahradě za domem a k čemu se dá využít maminčin záhon na brambory. Také poradil, jak si správně vybrat úbor pro skok o tyči nebo pro skok do dálky. Rozhovor pak zakončil výčtem zranění, která utrpěl při trénincích.

Na závěr si s Karlem Šípem popovídal tenista Tomáš Šmíd. Jeden z vítězů Davisova poháru z roku 1980 kromě jiného vysvětlil, proč během zápasu běhal pořád na záchod. Pochlubil se odměnami, které během své aktivní kariéry pobíral a jaké to bylo trénovat Borise Beckera. Konec pak patřil prognóze českého tenisu.

To na Prima Family se dál reprízuje a Show Jana Krause tentokrát zařadila díl, který už jsme tady jednou měli, takže si jen stručně projdeme, kdo se v divadle Archa objevil a o čem byla řeč.

Na úvod se na červenou pohovku usadil Luděk Sobota. Přiblížil nám, jak to vypadá, když se hypochondr jako on v noci probudí a nemůže dýchat, běží do nemocnice a potká zloděje. Nebo na co si dávat pozor při výletu na slonech v Thajsku. Dále pozvání přijala Juwana Jenkins. Rodačka z Filadelfie učí komunikaci a radí lidem, jak se správně prezentovat. Kraus se z ní pokoušel vypáčit nějaké jednoduché a efektivní rady pro stydlivé jedince. Poslední se představili dva čeští šéfkuchaři, Roman Paulus a Oldřich Sahajdák, kteří získali michelinskou hvězdu. Jana Krause především zajímalo, jak se takovou zprávu člověk dozví a co vlastně pánové vaří, že obdrželi takové prestižní ocenění. Na závěr byla připravená menší kuchařská soutěž.

Pokud jste již tento díl Show Jana Krause viděli a máte aspoň trochu rádi sport, rozhodně se vyplatilo přepnout na talk show České televize.
Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace