Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sitcomový výběr: Anger Management a Sullivan & Son


ikona
Spooner
sitcomový výběr
Jak se daří stálicím a jaká je novinka Sullivan & Son? 

Sitcomový výběr je rubrika, se kterou byste se měli na TV Zone setkávat každou středu. Pokusíme se vám v ní přiblížit to nejdůležitější, co se během uplynulého týdne stalo v nejsledovanějších amerických sitcomech – což momentálně znamená zhodnocení novinky Sullivan & Son, Anger Management s Charliem Sheenem a návratu Epizod s Mattem LeBlancem.

Anger Management S01E06

Škola sitcomové rutiny pokračuje, aneb Anger Management opět servíroval sérii předvídatelných uchechtnutí, která většinu bránic nemohou nijak výrazně potrápit. Charlie si začal s další krasotinkou, tentokrát ovšem s pacientkou svojí sexuální kamarádky Kate, a tak se vztah nejprve snažil zodpovědně ukončit a posléze alespoň důkladně utajit. Svodům blonďaté servírky se totiž nedalo odolat, zvlášť když Charlieho nutila k sexu na těch nejzakázanějších místech.

Co se terapeutické skupiny týče, dělá Charlie všechno pro to, aby ho pacienti pokud možno neotravovali, a tak vymyslel systém, kdy si budou pomáhat sami sobě navzájem. Překvapivě to skončilo velkou pařbou a nocí na policejní stanici. Už po šesti epizodách je Anger Management vyčpělý až hanba, a teď ještě vyšlo najevo, že tvůrci seriálu mají v plánu vyprodukovat 100 epizod během dvou let! Když si vezmeme v potaz, že drtivá většina sitcomů není schopna za rok vyprodukovat ani 22 kvalitních epizod, čeká nejspíš opravdu neskutečná nuda. (Anarvin)

Sullivan & Son S01E03

V úvodních dvou dílech nás trampoty rodinného baru docela potěšily sympatickým humorem a v dnešním díle se v nastavené laťce humoru pokračuje. Bar tentokrát slaví padesáté výročí, na jehož oslavy se Steve pořádně těší. Jeho otec ovšem nadšení nesdílí, protože historie baru je jiná, než si Steve myslí. A tohle tajemství o začátcích oblíbené putyky může Stevovi narušit vztahy s Melanie. Zbytek osazenstva má také o zábavu postaráno a my naštěstí s nimi, jelikož zábavu se daří tvůrcům i nadále dávkovat docela obstojně. Ono výročí se nakonec sice nijak extra neoslaví a linie okolo zamlčených tajemství se mohla vytěžit více. Vtipných scén a replik je zde však stále celkem dost. Zvláště linie okolo matky se synem, kteří si dělají navzájem “wingmany“, zaručeně pobaví. I přes několikrát omletou a trochu nevyužitou zápletku je však posezení s partou štamgastů stále fajn a příjemně uteče.

Epizody S02E05

Tentokrát se Mattovi a zbytku natáčecího štábu jejich problémy moc nevyvedly a seriál tak zažívá jeden ze svých slabších momentů. Celá epizoda se totiž točí okolo náhod a omylů, které zahrnují dva milenecké výlety a jednu operátorku. Bohužel se však jedná o část dějem dosti očekávatelnou a hlavně ne zas tak vtipnou. Celý linka se dala i přes čitelný koncept neustálého volání operátorce využít mnohem vtipněji. Slabou linii okolo Matta LeBlanca proto nečekaně zachraňuje druhá část děje okolo Morning a jejího plastického problému. Zde však pobaví hlavně závěrečné natáčení skládající se z marných pokusů nedostat hereččinu špatnou stranu obličeje do záběru a z dvou trefných hlášek, což je oproti předchozím dílům značný kvalitativní pokles. Epizody tak mají za sebou nejhorší díl druhé série. My ale tak nějak tušíme, že se to do budoucna zlepší.

Novinka potěšila, stálice stagnují.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace