Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TOP 5: Nejmrazivější seriálové scény


ikona
Dr.Z
nejmrazivější scénytop 5
Pět seriálových scén, ze kterých vám bude i v létě tuhnout krev v žilách. 

Léto je v plném proudu a čím dál tím častěji se teploty přibližují k tropické třicítce. Ti, kteří takovým teplotám zrovna dvakrát neholdují, se snaží zchladit všemožnými způsoby. Některé fungují, jiné bohužel méně. Tenhle snad fungovat bude a my se vám nyní pokusíme zpříjemnit parné dny výběrem pěti mrazivých scén.

5. Dexter

K rozpálenému Miami máme zatím ještě díky bohu daleko, to ale neznamená, že se nemůžeme osvěžit na tamním hokejové stadionu. Jediný, kdo si to zřejmě tolik neužil, byla prostitutka Cherry, která se dostala pod kudlu vraha z mrazícího vozu a ledovou plochu si tak prohlédla trochu blíž než je zdrávo.

 

4. Bratrstvo neohrožených

Z tohoto válečného seriálu můžeme z fleku použít téměř jakoukoliv scénu z dílů Bod zlomu nebo Bastogne. Vybraná ukázka je právě z druhé jmenované epizody. Holení v minusových teplotách není žádná sranda, zvlášť když se vám za zády chystá jít na záchod nepřítel.

 

3. Hvězdná brána

Na třetím místě si připomeneme jeden mrazivý díl z Hvězdné brány. V 18 epizodě první série uvíznou Jack a Sam na Antarktidě a vzhledem k tomu, že sami nejsou schopni se z této ledové pasti dostat, užijí si pár společných chvil.

 

2. Hra o trůny

Hra o trůny může do této TOP 5 vyslat v podstatě cokoliv z toho, co se odehrává za zdí. Jednu jsme však vybrat museli a samozřejmě to není nic jiného než konec druhé série. Ten mrazil nejen díky nízkým teplotám tamního podnebí, ale i pochodem místního obyvatelstva, které se začalo stěhovat do teplejších krajin.

 

1. Castle

Úplně nejmrazivější scénou našeho výběru je nedobrovolný pobyt Castla a Beckettové v sakra vymrzlém kontejneru. Rampouchy z hrdinů oblíbeného krimi seriálu se málem staly v sedmnáctém dílu třetí série a byly to opravdu nervy.

 

Tak co, vytáhli jste si ze skříně svetr nebo zapojili přímotop?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace