Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Potkáme matku bez Marshalla?


ikona
Spooner
segel
Oblíbený seriál možná přijde o jednu z hlavních hvězd. 

Seriál Jak jsem poznal vaší matku patří už několik let mezi nejpopulárnější a nejsledovanější sitcomy. Hodně lidí si sice stěžuje na postupnou vyčpělost a čím dál větší natahovanost, fanoušků má však nekonečné hledání Tedovy vyvolené stále nepočítaně. Nyní se ovšem vyrojily spekulace nad budoucností Tedovy party. Ty paradoxně začaly prohlášením televize CBS, která by chtěla životnost seriálu prodloužit na devět sérií a momentálně tak jedná s tvůrci o objednání další řady. Nejspíš si říkáte, že to musí pro tvůrce a herce dobrá zpráva. Jenže právě po této zdánlivě pozitivní události se začaly objevovat informace, které již fanoušky tolik nepotěšily. Objevují se totiž otazníky o seriálové budoucnosti čím dál populárnějšího komika Jasona Segela.

Představitel oblíbené postavy Marshalla Eriksena v rozhovoru pro jistý rakouský web prohlásil, že už ho příliš nebaví hrát hodného chlapíka a natáčení R-kových komediích ho hrozně baví, a proto nadcházející sezóna Matky pro něj bude tou poslední.  Jasonovi agenti sice ihned vyrukovali s prohlášením, že jde o nedorozumění a pravý význam se ztratil v překladu. Internetové tamtamy se však rozjely naplno a o Marshallově budoucnosti v seriálu se tak začalo hojně spekulovat a fanoušci po přečtení této zprávy hojně lapali po dechu. Záhy navíc neznámý člověk ze štábu HIMYM jistému zahraničnímu webu potvrdil, že Jason Segel má společně s představitelkou Lily, Alyson Hannigan, malou chuť na natáčení deváté řady a kravaťáci ze CBS proto budou muset hodně připlatit, aby si seriálové hvězdy udrželi. Trocha pravdy na onom prohlášení tedy možná bude. Problémy se ovšem nevrší jen u oblíbeného komika, slušné dilema totiž řeší i samotní tvůrci seriálu. Ti už totiž trošku počítali s ukončením seriálu po osmé sezóně a podle toho prý také vypadají dosud napsané scénáře. Zároveň však dodali, že by ještě určitě našli ve svých hlavách dostatek nápadů pro další sérii, takže se případným jednáním a kufříkům s bankovkami určitě bránit nebudou. My bychom se tak ovšem nejspíš nevyhnuli dalšímu natahování a zbytečných odboček, u kterých bude spoustu rejpalů zase vesele remcat. Uvidíme, zda tedy tvůrci a Segel nakonec přijmou výzvu ve stylu Barneyeho Stinsona, nebo se spokojí s jistějším ukončením v nadcházející sezóně.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace