Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sitcomový výběr: Sullivan & Son a Epizody


ikona
Spooner
sitcomový výběr
Jak Joey obvolával Chandlera, Phoebe, Rosse, Monicu a Rachel. 

Sitcomový výběr je rubrika, se kterou byste se měli na TV Zone setkávat každou středu. Pokusíme se vám v ní přiblížit to nejdůležitější, co se během uplynulého týdne stalo v nejsledovanějších amerických sitcomech – což momentálně znamená zhodnocení novinky Sullivan & Son, Anger Management s Charliem Sheenem a návratu Epizod s Mattem LeBlancem.

Epizody 02E06

A rýpání do legendárních Přátel pokračuje. Matt má totiž tentokrát za úkol ukecat některého z pětice slavných kolegů na hostování v jeho novém seriálu. Jenže se pomocí hodně vtipných telefonátů ukáže, že kamarádství mezi kultovní seriálovou partičkou není tak růžové, jak se zdá. Tedy aspoň ne v tomto seriálu. Žádného hvězdného camea se sice nedočkáme, ony telefonáty jsou však vtipné i tak. Jedné tématické roličky se ovšem přece jenom dočkáme. Kromě vtipných telefonátů se pak dočkáme romantické linky mezi Seanem a Beverly, mezi kterými to začíná být opět vážnější. A tvůrcům se naštěstí povedlo zase dobře namixovat ony vtipné situace s emotivnějšími a Epizody tak po slabším minulém díle opět naskočily na svůj vysoký standart. Snad už tvůrcům vydrží forma i ve zbylých třech dílech, když jim do party přibyl i James Purefoy.

 

Sullivan & Son S01E04

U Sullivanů se protentokrát čepuje ze slabšího sudu. Ve středu hospodského zájmu je nyní Owen, který by rád zjistil, kdo je jeho pravým otcem. Netuší však, že jeden velmi pravděpodobný kandidát se skrývá i mezi štamgasty. No a pak je tu ještě Steve, který žárlí na blízký vztah svého otce Jacka s Owenem a chce se tak kvůli otci naučit hrát šipky. Ona otcovská linka ovšem zabírá většinu stopáže a moc povedených momentů zrovna nenabízí. Jsme tak spíše svědky klasických seriálových moralitek a klišé, které ale fanoušky humoru moc nenadchnou. Humor zde zkrátka moc nefunguje a vztahy mezi postavami by se daly také zpracovat mnohem lépe. Snad příští díl nebude také působit takto zvětrale.

 

Anger Management S01E07

Anger Management dál předvádí, že absolutně nemá zájem o sebemenší špetku originality. Charlieho sexuální kamarádka Kate předvádí každý díl to samé (odsouvá Charlieho malicherné problémy bokem, aby se šlo rychle na věc) a exmanželka Jennifer je pořád otravnější a otravnější. Nesamostatná, ukňouraná a lehce hloupá. A o co že šlo tentokrát? Jeden z Charlieho pacientů se přesně na jednu epizodu dostal z vězení a nastěhoval se při tom k Charliemu domů. Připočtěte si k tomu několik homosexuálních narážek a ponižování Charlieho zakřiknutého pacienta Nolana a máme švandu k popukání, no ne? (Anarvin)

 

Rýpání do Přátel v Epizodách pobavilo, jinak slabota.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace