Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sitcomový výběr: Sullivan & Son a Anger Management


ikona
Spooner
sitcomový výběr
O tloustnutí a kvalitativním sešupu. 

Sitcomový výběr je rubrika, se kterou byste se měli na TV Zone setkávat každou středu. Pokusíme se vám v ní přiblížit to nejdůležitější, co se během uplynulého týdne stalo v nejsledovanějších amerických sitcomech – což momentálně znamená zhodnocení novinky Sullivan & Son, Anger Management s Charliem Sheenem a návratu Epizod s Mattem LeBlancem.

Sullivan & Son S01E05

U Sullivana klesá bohužel kvalitativní pěna hodně rychle. Humorné situace jsou totiž i tentokrát složeny ze slabších fórků, u kterých nejeden sitcomový fanoušek navíc rychle prokoukne pointy. Kromě předvídatelného humoru však nemá nový díl Sullivana moc co nabídnout, ani děj totiž nestojí moc za řeč. Melanie se dostane do potíží se zákonem, když napadne mile vypadajícího chlapíka. Steve se jí proto rozhodně právně zastupovat. Brzy ale zjistí, že to nebude mít vůbec jednoduché. Kromě hlavní linky se pak dočkáme jenom Owena pracujícího ve spermabance a Hanka poznávajícího moderní milostné triky. Zkrátka nic moc zajímavého. Doufáme, že se malá hospůdka a její štamgasti příště opět vrátí do vlny sympatické zábavy z úvodních dílů.

Epizody S02E07

Tloustnutí je mrcha, a hraní v seriálu taky. Přesně to si teď myslí Matt, který po upozadění své role dostává od vedení další ránu. Podle Merca je totiž moc tlustý a musí hodně rychle zhubnout. A z Mattovy přibývající chuti k jídlu samozřejmě pramení i většina humoru. Ten tentokrát nabízí pár slabších momentů, ovšem i tak si zde fanoušek pár hodně vtipných okamžiků najde. V druhé polovině pak humor téměř zmizí a zbude nám zde jenom Matt propadající depresi a roztomilé rande Beverly s Jamesem Purefoyem. Obě linky naštěstí opět fungují a představitel Solomona Kanea se zde profiluje jako správný sympaťák, s kterým by šla na rande každá. Odsunutí humoru na druhou kolej tak vůbec nevadí a díky zajímavému konci se nám navíc otevírají ještě zajímavější příběhová vrátka do posledních dvou dílů. Zkrátka opět standardní spokojenost.

Anger Management S01E08

Osmá epizoda Charlieho nové show byla snad ještě zapomenutelnější, než všechny předchozí. Nečekalo nás žádné cameo (příště se můžete těšit na Martina Sheena), ani žádná zábavná zápletka ve stylu „třináctiletá dcera našla sprostou knížku pro dospělé“. Charliemu se akorát podařilo ze své skupiny vyštvat pacienta Nolana, který si našel šílenou manipulativní přítelkyni. Zábavný na tom byl snad jedině moment, ve kterém Lacey na šílenkyni zaútočila obří lžící. Jinak jsme dostali pár kondomů s příchutí, nejnudnější slumber party všech dob a Jennifeřiny námluvy se starším bohatým mužem. Snad se Martinu Sheenovi podaří vnést do seriálu alespoň trochu života. (Anarvin)

Sullivan slábne, Epizody standard, Anger Management mizérie.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace