Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, herci a box


ikona
Dr.Z
krausšíp
Potřebují herci školu? A jak dlouho by vydržel Kraus v ringu? 

Karel Šíp si do další prázdninové Všechnopárty pozval tři známé herce, z nichž ani jeden toto povolání původně nechtěl vykonávat. Všichni se k herectví dostali tak nějak náhodou a žádnou školu, jako někteří jejich kolegové, k tomu nepotřebovali. Proto se také téma dílu z 1.4. 2011 jmenovalo "herci bez výučního listu".


Jako první se do křesla dobelhal Josef Dvořák. Dozvěděli jsme se , jak se tenhle vyučený automechanik dostal přes práci v pivovaru až k divadlu. Kromě hraní taky trochu fušoval do muziky a když nemá na noze sádru a v ruce berli, rád si i zasportuje. To Petr Brukner si prošel daleko více zaměstnáními. Zpočátku to zkoušel coby projektant vzduchotechnických zařízení, když však vytušil, že to bude slepá ulička, zkusil něco jiného. Těch slepých uliček bylo ale víc, a tak se tento herec  známý především díky divadlu Járy Cimrmana, neuchytil ani jako lodník na botelu, sokol, sportovec nebo třeba dabér. I třetí host, kterým byl Jiří Mádl, nemá žádné herecké vzdělání. Po vystudování biskupského gymnázia chtěl zkusit hrát hokej v Rakousku. Pod Alpami nakonec nebruslí, uchytil se totiž v Divadle Bez zábradlí, kde účinkoval jako polsky hovořící Rumun ve he jihoafrického režiséra. Prozradil také, proč nemá rád zvířata, co se učí v Americe a jak příjemní jsou na studijním oddělení na FAMU.


Show Jana Krause se zřejmě rozhodla reprízovat převážně letošní epizody, a tak stejně jako minule i předminule, si na tento díl možná ještě vzpomínáte z našeho recapu z 20.4.


Primáckou show odstartovala Věra Špinarová a kromě moderních technologií, se kterými si příliš nerozumí, se s Krausem bavili o vztazích, chlapech a televizních seriálech. Dalším pozvaným byl boxer Lukáš Konečný. Prozradil, co bolí nejvíce, když do něj soupeř v ringu mlátí. Vysvětlil původ své přezdívky "chirurg" a pochlubil se, jak si s manželkou dělají hezký večer. Posledním hostem byl Andrej Dragomirecký. Psychoterapeut a průkopník hlubinné abreaktivní metody, která prý perfektní zabírá třeba proti migréně. Háček je ale v tom, že si budete muset nejméně desetkrát znovu projít porodním traumatem. A to se přeci vyplatí.


Jeden z těch horších dílů Show Jana Krause letošního roku opět narazil, tentokrát na neherce. Obávám se, že v Prima Family si s letošními reprízami hlavu moc nelámali a pustili tam, co bylo zrovna po ruce.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace