Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Návrat do televize


ikona
Spooner
fox
Oblíbený herec našeho dětství se vrací! 

Všichni jsme na něm vyrostli a každý jsme jeho filmy žrali. Michael J. Fox, hvězda osmdesátých a devadesátých let, patří nezaměnitelně k dětství asi většiny čtenářů TVzone, jelikož jeho kultovní trilogie Návrat do budoucnosti či pohodové komedie typu Doktor Hollywood se neodmyslitelně řadí k tomu hezčímu období našeho života. Michael J. Fox byl zkrátka bourák, kterého měli všichni rádi. Ke konci devadesátých let však do jeho kariéry přišla těžká rána v podobě Parkinsonovy choroby a oblíbený herec se stáhnul do ústraní, aby mohl se zákeřnou nemocí bojovat. Od té doby se sice párkrát objevil v televizi ve vedlejších roličkách, až nyní se ovšem vrací v plné parádě a ve svém vlastním seriálu.

Televize NBC totiž chystá s idolem osmdesátých let zatím nepojmenovaný komediální seriál, který navíc bude hodně inspirován hercovým osobním životem. Nový sitcom bude pojednávat o otci tří dětí, který se kromě výchovy svých ratolestí musí vypořádávat právě s Parkinsonem. Hodně zajímavý námět na komediální seriál a rozhodně velká výzva pro výborného herce a komika. Na projektu se podílí také tvůrce Města žen, Sam Laybourne, a režisér Will Gluck, který má za sebou sympatické komedie Kamarád taky rád a Panna nebo orel. V NBC si jsou navíc Foxovým návratem jisti natolik, že si rovnou objednali celou sezónu čítající 22 epizod, což se u nových seriálů nestává příliš často. Budeme tak NBC a hlavně Foxovi držet palce, aby jim tento trochu riskantní plán vyšel. Nikdo by si každopádně nezasloužil úspěch tolik, jako Michael J. Fox.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace