Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sitcomový výběr: Anger Management a Sullivan & Son


ikona
Spooner
sitcomový výběr
Jak se povedly předposlední díly sezón? 

Sitcomový výběr je rubrika, se kterou byste se měli na TV Zone setkávat každou středu. Pokusíme se vám v ní přiblížit to nejdůležitější, co se během uplynulého týdne stalo v nejsledovanějších amerických sitcomech – což momentálně znamená zhodnocení novinky Sullivan & Son, Anger Management s Charliem Sheenem a návratu Epizod s Mattem LeBlancem.

Anger Management S01E09

Martin Sheen je sympaťák, ale tuhle bídu nezachrání. V deváté epizodě vyčpělého sitcomu Anger Management se připojil ke svému synovi Charliemu Sheenovi...aby hrál jeho otce. Celý díl se točil kolem tátovy záhadné návštěvy. Charlie je přesvědčen, že mu táta zničil dětství a je to ten nejnezodpovědnější a nejsobečtější chlap na světě, jenže táta se z ničeho nic chová jako největší správňák a snaží se Charlieho přesvědčit, že si s ním toliko zahrává jeho paměť. Rozuzlení asi nikoho nepřekvapilo. Ve vedlejší linii začal Ed dělat řidiče Lacey, ale již tradičně šlo jen o rádoby vtipné doplnění linie hlavní, které nikam nevedlo. Pozitivní na tom všem je snad jen to, že příští týden narychlo spíchnutá sezona skončí. Ta druhá přeci může být jedině lepší, že? (Anarvin)

Epizody S02E08

Matt LeBlanc a zbytek štábu nás tentokrát moc nepotěšil. Tvůrci víc než na humor vsadili na vztahy a celkově vážnější linky, ovšem ani jedno se jim příliš nedaří. Pod Mercem Lapidusem se totiž kvůli neúspěchu Puků dost kýve židle, Matt se musí nadobro vypořádat se svou až příliš vášnivou fanynkou a vztah mezi Seanem a Beverly je čím dál divnější. Kupodivu zde však protentokrát nefunguje moc ani vtipná a bohužel ani ta vážnější část dílu. Rádoby rozpačité scény mezi Seanem a Beverly rozhodně vtipně nepůsobí, Matt se zde tentokrát příliš neohřeje a jediný, kdo tak aspoň trochu zachraňuje situaci, je asistentka Carol a její velké dilema. To je ovšem na Epizody velmi málo a v této fázi série bychom čekali rozhodně víc. Snad si tedy Epizody se závěrem série napraví reputaci.

Sullivan & Son S01E06

Jo, takhle by to šlo. Hospůdka u Sullivana a jeho synka sice stále nenabízí žádnou originalitu a opět nabídne velký počet předvídatelných fórků, i tak se zde však najde dostatek vtipných momentů, u kterých se člověk jednoduše odreaguje. Steve musí řešit problém se svými přáteli a hlavně věrnými štamgasty, kteří si až příliš moc zvykli pít na sekyru a splácet dluhy se jim moc nechce. Owen si navíc zase najde novou práci, tentokrát v hospodě samotné, kde vytvoří se svoji matkou velmi podivné pěvecké duo. A právě tato dvojice je největším zdrojem vtipných situací a jejich pěvecké výstupy vás určitě pobaví. Seriál nám tak aspoň přináší jedno z nejdivnějších pojetí vztahu matka a syn, které jsme kdy v sitcomu mohli vidět.  Sullivan and son se tak sice stále nedostává z vod sitcomového průměru, ovšem i ten v letních měsících občas stačí.

Epizody horší, Sullivan lepší, Anger Management stále kulhá k cíli.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace