Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Norman Bates již zná svou matku


ikona
Spooner
psycho
Kdo si zahraje matku slavného psychopata? 

O připravovaném seriálovém prequelu legendárního hororu Psycho už jsme vás nedávno informovali. Seriál Bates Motel chystá kabelová televize A&E pod taktovkou tvůrce Ztracených Carltona Cuse a bude vyprávět o událostech předcházející Hitchcockově klasice. Jedním z hlavních motivů pak bude velmi komplikovaný a hlavně malinko zvrácený vztah Normana Batese s matkou. Už od začátku tak bylo jasné, že kromě výborně napsaného scénáře se budou muset tvůrci pochlubit i se zajímavým obsazením, které tuto látku utáhne. A právě herecké otazníky se již začínají pomalu odkrývat a hned první zveřejněné jméno budí velkou zvědavost.

Matku Normana Batese si totiž zahraje Vera Farmiga, která dokázala zblbnout George Clooneyeho v Lítám v tom, nebo se snažila pomoct Jakeovi Gyllenhaalovi ve Zdrojovém kódu. Během posledních let se z Very zkrátka stačila stát solidní herecká jistota a její obsazení do role Normy Batesové tak zní hodně zajímavě. Postava matky legendárního psychopata je pak tvůrci popisována jako chytrá vášnivá žena, která si dokáže člověka podmanit a diváka taky hodně často překvapit. Doufejme, že nás překvapí i samotný seriál a že k talentované herečce brzy přibude neméně talentovaný představitel jejího syna. Na jeho obsazení totiž bude záležet ještě více.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace