Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Batman se vrací i s Jokerem


ikona
Spooner
batman
Která seriálová jména propůjčí hlasy postavám z Gothamu? 
Že bude Batmana letos všude plno, bylo jasné i lidem, jejichž nejočekávanějším filmem jsou Troškovy Babovřesky. Povstalý temný rytíř tedy zaslouženě sklízí ovace, kina se plní, Nolan se chválí a cíl studia v překonání miliardové hranice tržeb už byl také splněn. Netopýří univerzum ovšem není tvořeno jen z Baleova chrapláku a Nolanova jedinečného pojetí. Pořád zde totiž máme již tradiční animáky a ten další na americký DVD trh zaútočí již velice brzy. The Dark Knight Returns je inspirován velmi oslavovanými komiksy Franka Millera z roku 1986 a tvůrci si jsou nabušeností svého nového dítka tak jistí, že ho rozdělí rovnou na dvě části. Tu první si budou moct američtí fanoušci pustit již 25. září. A na co, že se můžou těšit? Bruce Wayne se po deseti letech musí vrátit do Gothamu ze svého zaslouženého důchodu, jelikož jeho milované město na tom zase není úplně nejlépe. Na scéně se pak kromě tradičních záporáků objeví také nový Robin v dívčím podání, který umí škůdcům z Gothamu také pěkně nakopat zadky.
 
Nyní navíc bylo ohlášeno, že se v druhé části animovaného spektáklu neobjeví nikdo menší, než samotný Joker. Toho ostatně můžete na malý moment vidět v uvedeném traileru a temný rytíř to tak nebude mít na svá stará kolena vůbec jednoduché. Hlas Batmanově nemesis propůjčí Michael Emerson, známý to manipulátor ze Ztracených. Ten by s namluvením ikony záporných postav snad neměl mít sebemenší problém. Ostatně i v dalších rolích budeme moci rozeznávat hlasy seriálových herců, počínaje bývalým Robocopem a seriálovým veteránem Peterem Wellerem a mladičkou Ariel Winter z Takové moderní rodinky konče. Nutno podotknout, že Batman ve Wellerově podání zní opravdu drsně. Fanoušci temného rytíře se zkrátka mají na co těšit i v budoucnu. Snad tedy animované dvojité combo naplní svá očekávání.
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace