Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku The Newsroom: Recenze 1. série

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Davies182

No to teda není! 8):D
12841
No to teda není! *8)**:D*
Davies182
0 0
reagovat

Davies182

Škoda, Newsroom je ohromná pohoda, která by zasloužila ještě větší hype než má, ale je fakt, že je to dost specifické na to, aby to sedlo všem.
12831
Škoda, Newsroom je ohromná pohoda, která by zasloužila ještě větší hype než má, ale je fakt, že je to dost specifické na to, aby to sedlo všem.
Davies182
0 0
reagovat

Davies182

Pohoda, nesedlo, kolona táhne dál. Já zase ještě nedokončil posledních pár dílů první série House of Cards. Ale psst :))
12826
Pohoda, nesedlo, kolona táhne dál. Já zase ještě nedokončil posledních pár dílů první série House of Cards. Ale psst *:))*
Davies182
0 0
reagovat
Dokoukána ta S01E03. Smršť fungovala, štve mě ale vedlejši romantická linie, co vůbec nefunguje, a prostě až moc odlehčenejch momentů v jinak nesmírně chytrý, dramatický show.
Ne, obávám se, že s tím končím... očekávání je holt peklo a můžu si za to sám, když jsem to předem měl za stoprocentní vážný drámo.
House of Cards, už du!
(takže recenzy druhý řady nic :o)
12825
Dokoukána ta S01E03. Smršť fungovala, štve mě ale vedlejši romantická linie, co vůbec nefunguje, a prostě až moc odlehčenejch momentů v jinak nesmírně chytrý, dramatický show. Ne, obávám se, že s tím končím... očekávání je holt peklo a můžu si za to sám, když jsem to předem měl za stoprocentní vážný drámo. House of Cards, už du! (takže recenzy druhý řady nic *:o*)
0 0
reagovat

Davies182

Dokoukej třetí díl, a pokud s tebou ta závěrečná emocionální smršť nic neudělá, tak to vzdej. Normálně bych tě nepřesvědčoval, ale když už seš tak blízko.

On se ten seriál imho jenom lepší. Olivia Munn je ve druhý sérii výborná a hlavně do teď nevýraznej Don si ten seriál později krade vyloženě pro sebe...

"Feet of fucking steel !!! " 8)
12820
Dokoukej třetí díl, a pokud s tebou ta závěrečná emocionální smršť nic neudělá, tak to vzdej. Normálně bych tě nepřesvědčoval, ale když už seš tak blízko. On se ten seriál imho jenom lepší. Olivia Munn je ve druhý sérii výborná a hlavně do teď nevýraznej Don si ten seriál později krade vyloženě pro sebe... "Feet of fucking steel !!! " *8)*
Davies182
0 0
reagovat

verbst

:o To je něco úúplně jinýho :D!
12818
*:o* To je něco úúplně jinýho *:D*!
verbst
0 0
reagovat

Davies182

Budiž Ti prominuto. Ale jen z toho důvodu, že v půlce třetí epky jsem zabalil True Detective.
12817
Budiž Ti prominuto. Ale jen z toho důvodu, že v půlce třetí epky jsem zabalil True Detective.
Davies182
0 0
reagovat

Davies182

Mě Newsroom pořádně chytnul po 4. epizodě. Nesympatický ženský postav vadily snad každýmu, později se to částečně zlepší, částečně jsem si zvyknul.

Ale určitě tě nepřemlouvám, teď vypadáš hodně rozladěně, sám uvidíš jestli později budeš mít chuť to ještě zkusit.
12816
Mě Newsroom pořádně chytnul po 4. epizodě. Nesympatický ženský postav vadily snad každýmu, později se to částečně zlepší, částečně jsem si zvyknul. Ale určitě tě nepřemlouvám, teď vypadáš hodně rozladěně, sám uvidíš jestli později budeš mít chuť to ještě zkusit.
Davies182
0 0
reagovat
Já teď budu předstírat, že sem to nečetl, a počkám až dokoukáš třetí epizodu...

Pivo se kvůli tomuhle neruší. Pivo se ruší kvůli jenom kvůli apokalypse :)):D:+
12814
Já teď budu předstírat, že sem to nečetl, a počkám až dokoukáš třetí epizodu... Pivo se kvůli tomuhle neruší. Pivo se ruší kvůli jenom kvůli apokalypse *:))**:D**:+*
0 0
reagovat
Tak jsem na to dneska vlítnul. Byl v plánu maraton první řady v rozmezí max. 2 dní, vypnul jsem to ale naštvaně a na férovku v polovině třetí epizody. Adorovaný pán Sorkin mi tímto absolutně nesedl, celou dobu jsem žil s tím, že to je čistrokrevná napínavá konverzačka s několika odlehčenými, humornými scénkami: ne kříženec dramatu se sitcomem bez laugh tracku. Daniels a zprávy jsou výýborný, ale když dojde na dětinské, uřvané, komediální hlášky a scénky s postavami, které mě absolutně nezajímají, nechytám se. Fakt mě to mrzí, ale tohle není pro mě... Bejt to JENOM strhující drama, beru to. Sorry, Sorkine - ostatní se můžou začít smát/plakat/kroutit hlavou, že to Davies nepochopil.
Tede, to pivo pls neruš.
12815
Tak jsem na to dneska vlítnul. Byl v plánu maraton první řady v rozmezí max. 2 dní, vypnul jsem to ale naštvaně a na férovku v polovině třetí epizody. Adorovaný pán Sorkin mi tímto absolutně nesedl, celou dobu jsem žil s tím, že to je čistrokrevná napínavá konverzačka s několika odlehčenými, humornými scénkami: ne kříženec dramatu se sitcomem bez laugh tracku. Daniels a zprávy jsou výýborný, ale když dojde na dětinské, uřvané, komediální hlášky a scénky s postavami, které mě absolutně nezajímají, nechytám se. Fakt mě to mrzí, ale tohle není pro mě... Bejt to JENOM strhující drama, beru to. Sorry, Sorkine - ostatní se můžou začít smát/plakat/kroutit hlavou, že to Davies nepochopil. Tede, to pivo pls neruš.
0 0
reagovat
Newsroom už jsem chtěla zkouknout nějakou dobu, ale teprv recenze mě namotivovala, takže díky za ni.

Musím říct, že druhá polovina série je opravdu výrazně horší, hlavně po vztahové stránce. Sledovat trojúhelník jim-don-maggie bylo přímo utrpení, hlavně proto že tak blbou hysterku jakou hraje allison pill už jsem dlouho neviděla. Po zprávařské stránce ale bavily i poslední díly a i napětí will vs mackenzie bylo fajn, i když i ona občas sklouzává do naprosto ujetých hysterických výlevů, které mě štvaly. Každopádně jsem zvědavá na druhou sérii a doufám, že trochu uberou to vztahové melodrama.
9174
Newsroom už jsem chtěla zkouknout nějakou dobu, ale teprv recenze mě namotivovala, takže díky za ni. Musím říct, že druhá polovina série je opravdu výrazně horší, hlavně po vztahové stránce. Sledovat trojúhelník jim-don-maggie bylo přímo utrpení, hlavně proto že tak blbou hysterku jakou hraje allison pill už jsem dlouho neviděla. Po zprávařské stránce ale bavily i poslední díly a i napětí will vs mackenzie bylo fajn, i když i ona občas sklouzává do naprosto ujetých hysterických výlevů, které mě štvaly. Každopádně jsem zvědavá na druhou sérii a doufám, že trochu uberou to vztahové melodrama.
0 0
reagovat
No já si dal pauzu po třetí epizodě, předchvíly jsem dokoukal čtvrtou a ... wow :+ zbytek si teď nastahuju a dám si celý zbytek pěkně za sebou, je to neskutečná pecka.
9173
No já si dal pauzu po třetí epizodě, předchvíly jsem dokoukal čtvrtou a ... wow *:+* zbytek si teď nastahuju a dám si celý zbytek pěkně za sebou, je to neskutečná pecka.
0 0
reagovat
Prvních pár epizod je bomba, ale pak to ztrácí dech. I když to má dost nedokonalostí, člověk to rád odpustí, pro myšlenku a otázky, které si pokládají. Zamrzí ta občasná pokryteckost, kdy to, co vytýkají, sami dělají. Sledovat ženské postavy byla fakt bolest, ještě tak před hodinou bych řekla, že Alison Pill je ta nejnesympatičtější herečka, co se kdy v seriálu objevila, kdybych před chvílí neviděla první díl Girls:D
Jinak díky za recenzi, která mě konečně donutila se na to mrknout:)
9172
Prvních pár epizod je bomba, ale pak to ztrácí dech. I když to má dost nedokonalostí, člověk to rád odpustí, pro myšlenku a otázky, které si pokládají. Zamrzí ta občasná pokryteckost, kdy to, co vytýkají, sami dělají. Sledovat ženské postavy byla fakt bolest, ještě tak před hodinou bych řekla, že Alison Pill je ta nejnesympatičtější herečka, co se kdy v seriálu objevila, kdybych před chvílí neviděla první díl Girls*:D* Jinak díky za recenzi, která mě konečně donutila se na to mrknout*:)*
0 0
reagovat
KillerZeli pokud bys měl náladu a čas, tak bylo hodně zajímavé, kdybys to víc rozepsal. Případně zveřejnil těch 30 A4:)

K začátku prvního dílu jsem našel: link
9171
KillerZeli pokud bys měl náladu a čas, tak bylo hodně zajímavé, kdybys to víc rozepsal. Případně zveřejnil těch 30 A4*:)* K začátku prvního dílu jsem našel: http://dronteho.blogspot.cz/2012/08/newsroom-amerika-byla-nejlepsi-zemi-na.html
0 0
reagovat
btw existuje podobný "ponor za politickou scénu" v české republice? já jsem politicky neschopný, nemám ani čas to sledovat, tak mě ani nenapadlo, co by tady řešili. Ale sledovat by mě to bavilo. (či číst webovky)
9170
btw existuje podobný "ponor za politickou scénu" v české republice? já jsem politicky neschopný, nemám ani čas to sledovat, tak mě ani nenapadlo, co by tady řešili. Ale sledovat by mě to bavilo. (či číst webovky)
0 0
reagovat
No takový pořádný klidně i desítky stránkový rozbor newsroom bych i bral:D I v angličtine a beztak by byli rádi i tvůrci.
9169
No takový pořádný klidně i desítky stránkový rozbor newsroom bych i bral:D I v angličtine a beztak by byli rádi i tvůrci.
0 0
reagovat

KarelR

(Odpovídám na tvůj předchozí příspěvek)

Nějak jsem se během odpovědi zasekl ?)
9158
(Odpovídám na tvůj předchozí příspěvek) Nějak jsem se během odpovědi zasekl *?)*
KarelR
0 0
reagovat
To, že jde hlavně o princip, ti řekne i druhá strana 8)

A ... no ... ne :D

Napsal jsem 30 A4 stránek textu, kde to přesně popisuji, ale zkrátil jsem to na to, co je napsáno nade mnou.

Pokud bych měl říct jednu věc, kterou jsem se naučil, je to zpochybňovat cokoliv a kohokoliv a nespoléhat se jen na jeden zdroj informací ... a to platí i pro Newsroom.
9157
To, že jde hlavně o princip, ti řekne i druhá strana *8)* A ... no ... ne *:D* Napsal jsem 30 A4 stránek textu, kde to přesně popisuji, ale zkrátil jsem to na to, co je napsáno nade mnou. Pokud bych měl říct jednu věc, kterou jsem se naučil, je to zpochybňovat cokoliv a kohokoliv a nespoléhat se jen na jeden zdroj informací ... a to platí i pro Newsroom.
0 0
reagovat
A jak jste to teda pochopili vy? Úplně jinak? :D
9155
A jak jste to teda pochopili vy? Úplně jinak? *:D*
0 0
reagovat
Brace yourselves... :D
9154
Brace yourselves... *:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se