Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sitcomový výběr: Osamocený Sullivan & Son


ikona
Spooner
sitcomový výběr
Váš oblíbený uspávací humor je tu! 

Sitcomový výběr je rubrika, se kterou byste se měli na TV Zone setkávat každou středu. Pokusíme se vám v ní přiblížit to nejdůležitější, co se během uplynulého týdne stalo v nejsledovanějších amerických sitcomech – což momentálně znamená pouze zhodnocení novinky Sullivan & Son.

 

Sullivan & Son S01E09

Jak se hospodské příhody celkem příjemně rozjely, tak tím rychleji v posledních dílech padají do sitcomového podprůměru. Ani nová epizoda totiž nenabízí nic, co by stálo za řeč. Za Stevem a jeho rodiči přijede jeho povedená tetička, která nemá u osazenstva putyky zrovna nejlepší pověst. Jak by také mohla, když je známá svými podvody a dluží peníze většině lokálu. Nyní se však vrací jako nový člověk, který chce napravit své chyby. Jak se ale později ukáže, tak někteří lidé se vážně nezmění. To se dá bohužel říci také o některých neustále se opakujících vtipech a čím dál více vyčpělém humoru. Vtipné momenty zde vlastně tentokrát pomalu ani nejsou, tedy kromě závěru na letišti, a většinu času posloucháme jen klišovité rodinné moralitky, které diváka skoro až uspí. Sullivan and son tak těsně před koncem série dost ztratil dech a je to celkem škoda. Snad si tvůrci napraví reputaci v již schválené druhé sezóně.

 

Ehm... příště už fakt budou novinky!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace