Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní Příběh rytíře


ikona
Spooner
rytir
Dobová oddychovka se vrátí do bedny. 

Dobrodružný film Příběh rytíře si snad většina z vás ještě pamatuje. Dobová oddychovka, ve které si Heath Ledger hraje na rytíře, brnká do toho moderní hudba a poprvé zde byl výrazněji světu představen Paul Bettany v roli hláškujícího Geoffreyeho Chaucera, potěšila před deseti lety celkem dost lidí. Já osobně se na tento filmový relax plný rytířů a soubojů na koních v televizi vždy rád kouknu a výborně se u něj odreaguji. A nejspíš nejsem sám, jelikož televizní producenti se rozhodli tuto filmovou značku oživit a převést ji na televizní obrazovky.

Seriálové zpracování zábavného snímku začínají kutit hoši do ABC pod vedením producenta Rona Moorea, který je podepsán také pod super úspěšnou Battlestar Galacticou. Tvůrce známého sci-fi seriálu pak přislíbil, že se v jeho následujícím projektu dočkáme všech prvků, které jsme na filmovém předobrazu měli tak rádi. Opět tedy dostaneme chlapa hrajícího si na šlechtice a rytíře, moderní hudbu a snad i velkou dávku humoru. Moore zkrátka nehodlá na Příběhu rytíře nic moc měnit a to je jenom dobře. Tak snad se u seriálové podoby příběhu sira Ulricha von Lichtensteina odreagujeme stejně dobře. A možná přijde i hláškující Geoffrey Chaucer.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace