Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp a hvězda z Bollywoodu


ikona
Dr.Z
Mohli by Nečas s Kalouskem učit? Jak prorazit v Bollywoodu. A koho si najmout na nevěrného partnera? 

Tak už i Karel Šíp se ve své Všechnopárty začíná vrtat v politice, konkrétně v reformách. Nezůstal však jen u nich a zabrousil i ke jménům jednotlivých politiků. Po delší úvaze totiž zjistil, že Nečas není správné jméno pro premiéra a mezi poslanci se snažil najít adekvátní náhradu. Nezbývá než doufat, že Roztočil a Křeček to nebudou.

První host, kterého si Karel Šíp pozval, byl Miroslav Ševčík děkan Národohospodářské fakulty VŠE. Ten měl za úkol nám, ekonomickým nevzdělancům, přiblížit kroky premiéra Nečase a vlády. Stejně tak vysvětlil, proč je hloupé v současné době zvyšovat daně a kolik miliard stát vydělává na kuřácích a konzumentech alkoholu. Na závěr pobavil představou Nečase a Kalouska coby vyučujících na vysoké škole.

Dalším hostem byla herečka Nela Boudová, která se hned na úvod svěřila s původem svého jména. S Šípem pak zavzpomínali na své poslední setkání na české ambasádě v Londýně. Také se přiznala, že je již několik let vegetariánka, což podle ní přispívá ke zdravému životnímu stylu. Objasnila, jak to bylo s cestou k místu, kde byl pokřtěn Kristus a konec pak patřil jejím aktuálním projektům.

Posledním hostem páteční Všechnopárty byl zpěvák Jiří Helekal, který poznamenal, že musejí být asi hodně zoufalí, když už zvou i jeho. Karla Šípa zajímalo, jak začínal s hudbou, český Tom Jones se však svěřil s trochu jinými začátky. Bezpochyby stejně zajímavé bylo zjištění, že kdysi dokázal ke svíčkové spořádat 32 knedlíků. Vzhledem k tomu, že v současné době už není ve vývinu, tak si jich dává pouze 16.

Na Prima Family Jan Kraus v úvodu připomněl výročí úmrtí sv. Václava. Ve zprávách pak zmínil Romneyho problémy s okénky v letadlech, volbu Miss Zlatá Rybka a fotky popsaných prsou.

Poté už Jana Kraus pozval svého prvního hosta, kterým byl olympijský vítěz David Svoboda. Zavzpomínali na nepovedené vystoupení v Pekingu před čtyřmi lety, kde Svobodu shodil kůň a on tím ztratil veškeré naděje na solidní umístění. Objasnil také své dlouhodobé problémy s pětibojařským svazem, ať už šlo o náhlé změny v pravidlech nebo o jednání se sportovci. Řeč pak přišla na oblíbenou disciplínu v pětiboji nebo oslavy, které po zisku zlaté medaile následovaly.

Jako druhá přišla populární a slavná bollywoodská herečka a modelka českého původu Yana Gupta. Dozvěděli jsme se, jak se k takové práci dostala a mohli jsme se i podívat na ukázku z její tvorby. Jan Kraus pak předvedl něco ze svých tanečních kreací a možná se nám brzy přestěhuje do Indie. Na konec se zastavil u kalhotkového faux pas Yany Gupty.

Poslední hostem večera byl soukromý detektiv Jan Boček. Majitel jedné z nejdéle fungujících a největších detektivních kanceláří u nás popsal typy služeb, které si u něj mohou klienti objednat a jak se k téhle profesi vůbec dostal. Při popisu práce, kterou musí takový soukromý detektiv zvládnout na sebe Jan Kraus prásknul, že kdysi ukradl sporák. Později se snažil z Jana Bočka vylákat nějaké tipy pro případné nevěrníky nebo jestli on sám má s nevěrou problémy.

Páteční souboj late night shows byl jeden z těch vyrovnaných. Všechnopárty si držela obvyklou úroveň a dokázala slušně pobavit. Show Jana Krause měla naopak zajímavější hosty a konec se soukromým detektivem patřil k tomu nejlepšímu, co se dalo letos u Krause vidět. Z hostů doporučuji Miroslava Ševčíka a Jana Bočka.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace