Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tajemný projekt od tvůrců Matrixu


ikona
Spooner
wachowski
Wachowští míří do televize. 

Doby kultovní trilogie Matrix už jsou sice nenávratně pryč, některé věci se ale nezmění nikdy....alespň doufáme. Talentovaní sourozenci Andy a Lana Wachowští totiž stále zůstávají režisérskou jistotou, jejichž filmy nás zatím nezklamaly. S blížícím se Atlasem mraků, který režírovali společně s Tomem Tykwerem, to sice vypadalo ze začátku všelijak, nyní se však na jejich novinku těšíme hodně. Režisérská dvojice už má samozřejmě dotočeno a poohlíží se po nových projektech. Kromě stříbrného plátna ale tentokrát zavítají také do televize, jelikož připravují seriál Sense8.

Bývalým bratrům se navíc zřejmě zalíbila představa spolupracovat s jinými zajímavými tvůrci. Po režisérovi Tomu Tykwerovi se tak rozhodli dát tvůrčí hlavy dohromady s J. Michaelem Straczynskim. Tohle jméno vám možná zprvu nic neřekne. Věřte však, že se jedná o velkého comicsového guru, který má ve svém plodném portfoliu například velké množství Spider-manů, Fantastickou čtyřku, nebo Supermana. Není ovšem pouze známým comicsovým pisálkem, jelikož se celkem úspěšně ochomítá také okolo filmů či televize. O jeho nejznámějším seriálovém dítku, Babylonu 5, jste už asi někdy slyšeli. Wachowským by tak mohla spolupráce s Straczynskim hodně sedět. O samotném projektu se zatím neví vlastně vůbec nic a pod pokličku nám asi slavné režisérské duo ještě nějaký pátek nedá nakouknout. Tak uvidíme, co si na nás zajímavá tvůrčí parta nakonec připraví. Bude to sci-fi, thriller, nebo něco úplně jiného?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace