Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp a speciál z New Yorku


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jak vás může vylepšit plastický chirurg? A kolik stojí americký úsměv? 

Karel Šíp se v rámci úvodu svěřil, jak občas probíhá výběr hostů do jeho talk show. Konkrétně u prvního hosta si vzpomněl na vtip o dvou pejskařích a plastické chirurgii.

První hostem nebyl pejskař, ale plastický chirurg doktor Roman Kufa, který stihnul už před prázdninami navštívit i Show Jana Krause. Karla Šípa zajímalo, o jaké zákroky mají největší zájem muži a jak podobné operace probíhají. Zjistili jsme také, k jakým dochází komplikacím, jestli je možné některé pacienty odmítnout nebo co se děje s přebytkovou kůží. Roman Kufa se na konec přiznal, jak se sám nechal „vylepšit“ a co si plánuje spravit do budoucna.

Dalším hostem byla herečka Veronika Freimanová. Karel šíp se jí zeptal, jestli taky někdy do budoucna neplánuje navštívit plastického chirurga. Pak se hned přešlo k jejímu v současnosti největšímu projektu, kterým je seriál České televize Vyprávěj. Zavzpomínali i na trochu starší roli v seriálu Kamarádi, kde Marek Eben ztvárnil postavu Válečka. Zmínili i divadlo a zdali se její dcery plánují věnovat herectví.

Posledním hostem páteční Všechnopárty byla zpěvačka Tereza Kerndlová. Té Šíp už po příchodu zkoumal rty, jestli si je nenechala vylepšit a zeptal se jí také na její názor na podobné zákroky. Řeč pak byla hlavně o jejích začátcích a o tom, jaký vliv na ni měl otec. Závěr patřil tvorbě klipů, jestli mají v dnešní době ještě smysl a samozřejmě nechyběla i zmínka o současných projektech Terezy Kerndlové.

Na Prima Family jsme měli možnost zhlédnout dlouho očekávaný díl Show Jana Krause natáčený v Českém centru v New Yorku. Kromě speciální znělky měl Jan Kraus připraveno i trochu netradiční a více osobní slovo úvodem, ve kterém poděkoval Americe za pomoc jeho rodině. Nezapomněl ale zmínit i poslední novinky z domova. Hosté byli tentokrát vybíráni zřejmě tematický a pozvání přijali lidé, emigranti, jenž se za mořem prosadili a dosáhli určitých úspěchů.

Pavlína Pořízková mezi takovéto české „legionáře“ určitě patří. Hned v úvodu vysvětlila, proč mluví jako devítileté dítě a s Krausem se jali rozebírat její životní příběh. Od prvních těžkých let ve Švédsku jsme se dostali do Paříže, kde začínala s modelingem a dozvěděli jsme se, jak moc odlišná byla tahle práce v 80. letech. Na závěr pak tato první česká topmodelka zavzpomínala na svou cestu zpátky do České republiky a na noc strávenou v prostějovském hotelu.

Druhým hostem byl výtvarník Petr Sís, který nedávno obdržel cenu Hanse Christiana Andersena za celoživotní dílo, což je v podstatě vrchol v jeho oboru. S Pavlínou Pořízkovou si pak chvilku popovídali, což se moc nelíbilo Krausovi a zvláště pak to, že si s ní Petr Sís začal také tykat. Zmínili i setkání s Dalajlámou a aktuálně chystané projekty. Jan Kraus pak vymyslel pro oba hosty, jak by spolu mohli do budoucna spolupracovat. Nezapomnělo se ani na pana Odvárku, který se nemohl dostavit na natáčení, a tak za sebe poslal celkem slušnou náhradu v podobě Miloše Formana.

Speciálním hostem večera byl Ivan Král. Ten společně s Brucem Brodym přijel jen kvůli vystoupení v Show Jana Krause a oba po krátkém úvodu vystoupili s písní Angeles.

Posledním hostem večera byl jeden z nejprestižnějších zubařů v New Yorku doktor Jan Linhart, mezi jehož pacienty patří řada slavných osobností. Vyprávěl, jak si v Česku chtěl otevřít ordinaci, ale žádost o licenci mu byla dvakrát zamítnuta. Jana Krause pak zajímalo, kolik by asi tak stál takový opravdu hodně dobrý úsměv, který by každého odrovnal. Výsledná částka spíš odrovnala samotného Krause.

Všechnopárty si v pátek vybrala slabší chvilku a celkem nudný díl s nezajímavými hosty je ztrátou času. Naopak speciál Show Jana Krause z New Yorku pobavil a nabídl zajímavé rozhovory.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace