Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp a vycpaná zvířátka


ikona
Dr.Z
krausšíp
Co vlastně dělá ombudsman? Je Petr Kotvald „in“? A jak se vycpávají zvířátka? 

Karel Šíp si ze začátku Všechnopárty postěžoval na úředníky, na jejich pomalou práci, neschopnost a hrubost s jakou občas s lidmi jednají.

S tím má co dočinění i první host a tím byl JUDr. Pavel Varvařovský, současný Veřejný ochránce práv. Udělali jsme si díky němu obrázek o tom, kolik lidí za ním zhruba chodí a s jakýma blbostma ho otravují. Taky jsme si díky ombudsmanovi ujasnili, co tato funkce spravuje, čím se zabývá a komu už pomoci nemůže. Zajímavé taky byly myšlenkové pochody některých státních byrokratů, kteří mají na starost úřady práce.

Jako další přišel režisér David Ondříček, jehož poslední film Ve stínu se pokusí zabojovat o Oscara. Zavzpomínal pak na tátův trapas z předávání tohoto ocenění za film Amadeus nebo jsme se také dozvěděli, proč David Ondříčka otec odradil od práce kameramana. Připomněli jsme si i nějaké jeho první role, díky kterým poprvé tak říkajíc přičichl k filmu. Karla Šípa na závěr zajímalo, zdali někdy neměl nebo stále nemá chuť jít točit filmy do Ameriky.

Posledním hostem páteční Všechnopárty byla herečka Marika Šoposká, která se v jednom článku zmínila, že mladá začínající herečka to má těžké. Toho se samozřejmě hned chytil Karel Šíp a strašně ho to zajímalo. Stejně tak ho zajímalo, co pro ni bylo při natáčení zatím neobtížnější. Akorát prozradím, že v tom hrál roli dvacetikilový had. Řeč byla i o jejích dosavadních hereckých zkušenostech, které převážně tvoří role princezen. Pochlubila se i o právě připravovaném filmu, kde si zahraje přítelkyni Olgy Hepnarové, poslední ženy odsouzené k trestu smrti u nás.

Show Jana Krause je po výletu do zámoří zpátky v Praze, přesně řečeno v divadle Archa, a Jan Kraus opět v úvodu okomentoval dění poslední doby. Znovu se zmínil o pančovaném alkoholu nebo nově taky o kauzách Dalík a Smetana, samozřejmě nemohla chybět poznámka k vítězství komunistů ve volbách.

Prvním hostem byl zpěvák Petr Kotvald, který hned na začátku s Krausem probral svoje oblečení, takže jsme měli takové módní okénko a dozvěděli jsme se, co je teď údajně „in“. Když je někde Petr Kotvald, nelze opomenout jeho největší hit „Holky z naší školky“, takže i tentokrát o něm byla řeč. Stejně jako o Kotvaldově slušném vystupování na veřejnosti a absenci nějakých bulvárních skandálů. Podrobnému rozboru pak byl podroben i další hit „Mumuland“.

To Petra Faltýnová si prožila před natáčením talk show trochu krušnější chvilky, když ji někdo po focení vykradl auto. Po krátkém utěšování od Jana Krause se už tahle modelka rozpovídala o tom, jak moc se jí líbilo pracovat v Itálii a kdy je modelka opravdu modelkou. I s Petrou Faltýnovou se Kraus příliš nerozpakoval a párkrát si rýpl ať už do plastických operací nebo do jejího jídelníčku, který není zrovna dvakrát bohatý.

Úplně posledním hostem pátečních late night shows byl profesionální preparátor zvířat Michal Fišer. Přinesl s sebou několik exemplářů své práce a dopodrobna popsal, jak taková práce vypadá a jak vycpaná zvířata vznikají. Jan Kraus pak obdržel dárek v podobě jakéhosi vycpaného hybrida, který se bude jistě líbit Ivaně Chýlkové a nepochybně si ho doma pověsí na zeď.

Show Jana Krause jde kvalitou zase nahoru. Sám Jan Kraus byl tentokrát šťouravý, rýpavý a hlavně vtipný. Prostě takový, jakého ho máme rádi. Všechnypárty nebyla o nic horší a i tady jsme měli možnost sledovat velmi kvalitní díl.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace