Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: Konec strašení a hromada žrádla


ikona
Davies182
Kde najít v Bangladéši nejvíc krys? Jak opravit autobus? A co člověk udělá pro hromadu jídla?  

Souhrny ze zahraničních reality show na TVZone.  

Paranormal Witness S02E12

Tak tomu se říká ostudný závěr. Dvanáctá epizoda PW s názvem Tenants je totiž podle všeho závěrečným dílem druhého roku strašidel na SyFy. A tvůrci přestřelili. V naději, že když divákům naservírují zaručeně nejpravdivější story ever, se nevysvětlitelně vykašlali na jakékoliv stupňující napětí. Jak k tomu došlo? V opět hodinové stopáži jsou postupně představeni Ed a Marsha Beckerovi. Zamilovaní novomanželé se právě dozvěděli, že se musí vystěhovat ze svého bytu v Chicagu – bytné je jedno, že má Marsha těsně před porodem. Rozhozenému muži tedy nezbude nic jiného, než najít co nejdříve nové bydlení...

 

Dvoupatrový starý dům na kraji města zprvu vypadá jako vystřižený z katalogu pro nový začátek. No, nám je jasné, že se zde brzy začnou samovolně otevírat dveře, houpat lustry a vypadávat nádobí ze skříně. Peklo? Marsha je později ráda, že se k nim nastěhují noví sousedi – dle jejích slov jí teď alespoň Diane může přiběhnout na pomoc, až začne zase křičet hrůzou. Jenomže vymodlená spasitelka není hloupá, a i se synem z hrozivého baráku při prvním náznaku poltergeista raději uteče, manžel nemanžel. Následně má divák před sebou čtyřicet minut Edova pátrání po stopách původních majitelů domu a stále dokola stejné mlácení s nábytkem/křičení/zoufalost. Dalo by se čekat, že když si vše později přijde natočit samotná NBC, bude to stát za to. Kdepak. Závěr jinak mírně nadprůměrné reality show můžete s klidným svědomím vynechat. Uvidíme se za rok! (Davies182)

Survivor S25E06

Zpočátku to vypadalo, že dostaneme jedinou „obyčejnou“ epizodu 25. řady. Dva kmeny se utkali v soutěžích o odměnu a o imunitu, došlo na kmenovou radu, jeden člověk byl vyloučen. Nic zvláštního. Jenže hned při hře o odměnu jsme se dočkali doposud nevídaného jevu. Soutěžící nebyli po celou hodinu schopni zvrátit nerozhodný stav soutěže, a tak se dohodli, že červení vymění své zásoby jídla za vítězství. A Jeff to povolil! Červení se tak jednorázově nadlábli, ale následně se jim nepodařilo ulovit žádné ryby a možná právě proto neměli dost sil na vítězství v soutěži o imunitu. Dlouho to vypadalo, že na kmenové radě vyloučí Pennera, ale nakonec se pakovala nevýrazná Katie. (Anarvin)

 

Amazing Race S21E04

Z Indonésie se soutěžící přesunuli do Dhaky, hlavního města Bangladéše, kde to, slovy Natalie a Nadye, vypadá jako GTA třetího světa. Za zvuků klaksonové symfonie se všechny týmy bok po boku pustily do opravy tamní hromadné dopravy. Všechny, s výjimkou Jamese a Abby, kteří využili nabídky fast fowardu a vydali se na obzvláště chutný úkol - sbírání mrtvých krys v klíčových lokací města.

 

Oprava autobusů se ukázala jako zapeklitá překážka, kterou ostatním soutěžícím, bojujícím bok po boku, ještě znesnadňoval neutichající pokřik dvojčat ze Srí Lanky. Děvčata opravdu válí. Společně s monstertruckery a Ryanem s Abbie opustily úkol jako první a zbylo jim dost sil na ukování tradičního bangladéšského nástroje. Dostaly se do vedení, a přestože je na poslední chvíli stihla předběhnout Abbie s Ryanem, první místo si pro sebe urvali Abba s Jamesem, které fast foward katapultoval na vedoucí pozici. Uvidíme, jak dlouho jim to vydrží. Tým suplujících učitelů se i tentokrát ukázal jako nejslabší článek a oba outsideři byli ze soutěže vyřazeni. (Jan_G)

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace