Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Televizní tipy 29.10. - 4.11.2012

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek
>Davies182
nie niesu:+
9373
>Davies182 nie niesu*:+*
0 0
reagovat

hamm

:) Tak zrovna pred Avaterem jsem nekomercni stanici uprednostnil; podivej se na uzasny drama s malym DiCapriem - pokud si vybavuji, na slovenskych Jednotke a Dvojke reklamni bloky nejsou... Nebo ano?
9369
*:)* Tak zrovna pred Avaterem jsem nekomercni stanici uprednostnil; podivej se na uzasny drama s malym DiCapriem - pokud si vybavuji, na slovenskych Jednotke a Dvojke reklamni bloky nejsou... Nebo ano?
hamm
0 0
reagovat
Televizní stanice bohužel fungují tak, že je zajímá jen to, jak vyplnit mezeru mezi reklamami. Ovšem díky tomu si taky toho Avatara (nebo nějaký seriál) můžou dovolit koupit.
9368
Televizní stanice bohužel fungují tak, že je zajímá jen to, jak vyplnit mezeru mezi reklamami. Ovšem díky tomu si taky toho Avatara (nebo nějaký seriál) můžou dovolit koupit.
0 0
reagovat
>KarelR ...dik za pripomenutie:))
>Davies182 ...prave o to mi ide...taky Avatar je v TV podani ciste 4,5 hodinove peklo (prehanam:)) a to uznavam ze prima vklada reklamy este celkom bezbolestne... vychadzam z toho ze moviezone a TVzone citaju v prevaznej miere filmovi fanusci a "sprasit" si niecim takym zazitok z filmu je nenapravitelna skoda...
9367
>KarelR ...dik za pripomenutie:)) >Davies182 ...prave o to mi ide...taky Avatar je v TV podani ciste 4,5 hodinove peklo (prehanam:)) a to uznavam ze prima vklada reklamy este celkom bezbolestne... vychadzam z toho ze moviezone a TVzone citaju v prevaznej miere filmovi fanusci a "sprasit" si niecim takym zazitok z filmu je nenapravitelna skoda...
0 0
reagovat

hamm

K bojkotu se bohužel nepřipojím - jestliže primáci slibujou Avatara a ČT1 vysílá legraci s Dejdarem a taneční kroužek, je jasné, že TVZone crew vypíchne pecku, u které před třemi lety hledala kompletní osádka redakce čelist na podlaze v kině.
Nicméně reklamní bloky, zpožďování a řvoucí reklamy jsou zlo, jasně - s tím ale česko-slovenský divák už tak nějak počítá a pokud jsi před třemi hodinami nepřistál na mysu Canaveral, už asi nějaký ten pátek víš, vo co go.
Výběr stanic se tuším v dohledné době měnit nebude a je prioritně nastaven tak, aby vyhovoval co největšímu počtu Č-S občanů, zasedávajícímu (nejen) večer před neplacené televize a TV s koncesionářskými poplatky.
9366
K bojkotu se bohužel nepřipojím - jestliže primáci slibujou Avatara a ČT1 vysílá legraci s Dejdarem a taneční kroužek, je jasné, že TVZone crew vypíchne pecku, u které před třemi lety hledala kompletní osádka redakce čelist na podlaze v kině. Nicméně reklamní bloky, zpožďování a řvoucí reklamy jsou zlo, jasně - s tím ale česko-slovenský divák už tak nějak počítá a pokud jsi před třemi hodinami nepřistál na mysu Canaveral, už asi nějaký ten pátek víš, vo co go. Výběr stanic se tuším v dohledné době měnit nebude a je prioritně nastaven tak, aby vyhovoval co největšímu počtu Č-S občanů, zasedávajícímu (nejen) večer před neplacené televize a TV s koncesionářskými poplatky.
hamm
0 0
reagovat

hamm

Co jsou to ty nekomerční stanice? Tady mi to přijde docela dobře vysvětlený :) link
9365
Co jsou to ty nekomerční stanice? Tady mi to přijde docela dobře vysvětlený :) http://www.youtube.com/watch?v=Zu11Jlph2J8
hamm
0 0
reagovat

a dost...

...dopredu sa ospravedlnujem za trochu off topic vec ale chcem poprosit redakciu o uprednostnovanie filmov na nekomercnych staniciach...zaroven som sa rozhodol ze vramci vlastneho zdravia zacnem bojkotovat filmy v komercnych TV...vo co go?markiza vo stvrtok uvadzala "dusickovsky" film Duch (buhahah) a nasledne Bucket list...kebyze viem co bude nasledovat isiel by som spat uz o 8mej...zaciatok cca 20 min. po 20tej nestihli - lebo reklamy....v prvom filme s odhadovanou stopazou cca90min. bolo 5 reklamnych blokov a samotny film koncil okolo 11tej...nedali si ani namahu vlozit reklamu bud do nejakeho cliffhangeru alebo aspon konca sceny a o nastaveni hlasitosti zvucky ani nehovoriac (a o kvalite dabingu uz vobec nie aj ked tu to este Kronerova s Fialovou celkom zachranovali)...na druhy film som sa preventivne vykalsal...
...nebolo to prvy raz a urcite ani posledny a nerobim si nadeje ze na tom nieco zmenia...je vsak mozne aspon takto ich trochu vytrestat??som jediny co si mysli ze negativna reklama nie je reklama (hlavne ked je spojena s negetivnymi emociami)??
9364
...dopredu sa ospravedlnujem za trochu off topic vec ale chcem poprosit redakciu o uprednostnovanie filmov na nekomercnych staniciach...zaroven som sa rozhodol ze vramci vlastneho zdravia zacnem bojkotovat filmy v komercnych TV...vo co go?markiza vo stvrtok uvadzala "dusickovsky" film Duch (buhahah) a nasledne Bucket list...kebyze viem co bude nasledovat isiel by som spat uz o 8mej...zaciatok cca 20 min. po 20tej nestihli - lebo reklamy....v prvom filme s odhadovanou stopazou cca90min. bolo 5 reklamnych blokov a samotny film koncil okolo 11tej...nedali si ani namahu vlozit reklamu bud do nejakeho cliffhangeru alebo aspon konca sceny a o nastaveni hlasitosti zvucky ani nehovoriac (a o kvalite dabingu uz vobec nie aj ked tu to este Kronerova s Fialovou celkom zachranovali)...na druhy film som sa preventivne vykalsal... ...nebolo to prvy raz a urcite ani posledny a nerobim si nadeje ze na tom nieco zmenia...je vsak mozne aspon takto ich trochu vytrestat??som jediny co si mysli ze negativna reklama nie je reklama (hlavne ked je spojena s negetivnymi emociami)??
a dost...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se