Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: Vedro až na půdu


ikona
Anarvin
Jak se v Bangladéši staví váha a komu nedělá dobře sluníčko?  

Souhrny ze zahraničních reality show na TVZone.  

Survivor S25E07

Je to tady. Dlouho očekávaný moment, kdy se zbývající dva kmeny spojily v jeden, a začala individuální část hry, konečně nadešel. A letos bude obzvláště výživná – žlutý kmen je roztříštěný a dlouho nevydrží pohromadě. Je třeba počítat s přeběhlíky. Malcolm a Denise stále mají vztah z časů modrého kmene. Ve hře jsou tři tajné imunity. Díky evakuaci Katie stále netušíme, zda nás čeká finále klasicky ve třech, nebo po dlouhé době opět ve dvou. A vypadá to, že Jeff Kent navzdory vší herní logice, touží především po vyřazení Jonathana Pennera. Protože i když měl krásnou možnost, přizvat pod svá křídla odstrčeného Mika Skupina a RC a získat kontrolu nad celou hrou, raději nesmyslně kul pikle se sebestředným Peetem a Abi.

 

Jakmile tedy Jonathan nedokázal vyhrát v boji o imunitu, hrozila reálná šance, že na něj nakonec dojde. Dočkali jsme se vrstevnatého taktizování, kdy se utvořila celá řada více či méně upřímných koalic, přičemž na kmenové radě nakonec nejvíc hlasů dostali Penner a RC. A jelikož měl Jonathan dost rozumu a zahrál tajnou imunitu, RC se pakovala. Bude nesmírně zajímavé sledovat, jak se vazby přeskupí příště. (Anarvin)

Amazing Race S21E05
Společně se soutěžícími tento týden v Bangladéši ještě zůstaneme. Výherci minulé etapy, Abba a James, museli hned ze začátku čelit špatným zprávám, když se dozvěděli o zhoršujícím se stavu Jamesova otce. Stres ze závodu se tak znásobil ještě tím emocionálním, který ovšem oba nakonec využili ve svůj prospěch, prosvištěli road-blockem a k detouru dorazili jako první, zatímco ostatní týmy bojovaly se stavbou tradiční bangladéšské váhy.

 

Hustý provoz a úzké uličky, které ještě povětšinou blokovaly řady nákladních vozů, všem soutěžícím značně komplikovaly jednotlivé úkoly. Zejména provézt městem vozík s bambusovými tyčemi na určenou lokaci se ukázalo jako téměř nadlidský úkon. Nebýt přátelských a nadmíru zvědavých domorodých obyvatel, kteří soutěžící povzbuzovali a psychicky podporovali, většina týmů by tuto etapu snad i vzdala. Svou vůdčí pozici i tentokrát zabezpečili rockeři James a Abba a jako poslední do cílové roviny dorazili farmáři Brent s Joshem, jež se tentokrát díky nesnesitelnému vedru ocitli na pokraji svých sil. Pátá část závodu však nebyla eliminační a oba v závodu zůstávají i nadále. (Jan_G)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace