Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, politika a kozy


ikona
Dr.Z
krausšíp
Proč se člověk nemůže pomazlit se Stanley Cupem? Co s kozama? A jak chovat slepice? 

V úvodu Všechnopárty Karel Šíp vysvětlil, proč se v jeho talk show téměř nevyskytují politici a proč je nerad zpovídá. Na druhou stranu je to v poslední době hodně propírané téma, takže si alespoň pozval někoho, kdo se s politiky baví pravidelně a dokáže jejich často chaotické debaty ukočírovat.

První hostem tak byla Michaela Jílková, moderátorka politických debat. Prozradila na sebe, že má nejraději živelné debaty, kde se neštří emocemi, ty slušné ji prý nudí a nebaví. Zkusila pak naučit Karla Šípa pár svých moderátorských triků, jak pořádně zpovídat hosta. Zavzpomínala na svůj úraz a zlomenou páteř nebo na první moderátorské pokusy na rockových a metalových koncertech.

Jako druhý přišel zpěvák, kytarista a frontman kapely Divokej Bill Václav Bláha. Ten představil svou folk rockovou kapelu, její členy a okolnosti vzniku. Šípa taky zajímalo, kde bere inspiraci pro psaní textů, vzhledem k tomu, že píše většinu z nich. Podívali se na zoubek i jednomu hitu. Václav Bláha se pak snažil dát dohromady, co všechno členové jeho kapely dělali, než se začali živit hraním.

Posledním hostem byl vítěz Stanley Cupu z minulé sezóny NHL David Krejčí. Stejně jako řada dalších hráčů ze zámořské hokejové ligy přijel hrát během výluky k nám, Karla Šípa tak zajímalo, proč si vybral zrovna Pardubice. Řeč byla hlavně právě o Stanleyově Cupu, jak probíhají oslavy, co všechno člověk smí s trofejí dělat a kolik toho naspí ochranka střežící tento nejcennější pohár.

Jan Kraus se již tradičně vyjádřil v úvodu k poslednímu děni na politické scéně, takže jsme si mohli vyslechnout jeho názory k situaci kolem Radka Johna nebo co si myslí o sjezdu ODC a volbě předsedy této vládní strany. Následovalo pár kuriózních zpráv a pak už byl čas přivítat prvního hosta.

Tím byla herečka Barbora Hrzánová. Připomněli jsme si několik cen, které během své kariéry získala a hlavně její nejslavnější roli ve hře Hrdý Budžes, k tomu také patřili problémy s touto hrou spojené. Pochlubila se svou zálibou v kozách, ať už tou hereckou nebo charitativní, když se stala tváří akce Kozy pro Tibet. Na závěr se Kraus zaměřil na její zvláštní schopnosti, mezi které patří třeba koulení očima nebo tleskání nohama.

Druhý host začal rovnou písničkou. Aleš Háma zazpíval svůj nový song Illegal Showbiz Protestsong. A jakmile někdo kritizuje bulvár, Kraus je nadšen a hned si ho k sobě musí pozvat. Takže se samozřejmě tahle písnička rozebírala. Nezůstalo se ale jen u toho a Háma nás obohatil o pár tipů k vaření a k chovu slepic. A v těhle dvou tématech se v různých obměnách pokračovalo až do konce.

Posledním hostem byl historik Jan Seidl, který se zabývá emancipací homosexuality v českých zemích od roku 1867 do současnosti. To bylo taky hlavním tématem diskuze. To a jiné sexuální orientace, které jsou v současnosti v módě a podle všeho nejsou kolikrát ani pevně dané, ale často se u jednotlivých lidí časem mění. Jan Kraus tak asi nebude sám, kdo se obává, že jako heterosexuál se stává menšinou.

Páteční souboj late night shows opět ovládl Jan Kraus a jeho hosté. Karel Šíp se sice snažil, ale s nezajímavým hokejistou a se slabším zbytkem hostů to ani tentokrát nestačilo.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace