Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sitcomový výběr: Last Man Standing, Go On, Modern Family


ikona
Krasa
sitcomový výběr
Kutil Tim se vrací na obrazovky. 

Sitcomový výběr je rubrika, se kterou byste se měli na TV Zone setkávat každou středu. Pokusíme se vám v ní přiblížit to nejdůležitější, co se během uplynulého týdne stalo v nejsledovanějších amerických sitcomech – což momentálně znamená zhodnocení návratu Modern Family, Last Man Standing a Suburgatory plus novinky Go On.

 

Modern Family S04E06

Opět jeden z těch lepších dílů. Osazenstvo moderní rodinky po čase znovu rozprodává nepotřebné věci (tzv. americký garážový výprodej), což naštěstí znamená spoustu legrace pro diváka. Phil váhá, zda koupit Jayovu stylovou motorku, Gloria musí odkrýt jedno nemilé kolumbijské tajemství a Mitchell s Cameronem se zaobírají problematikou znovunabývání shozené váhy. K tomu všemu musí Alex poslouchat nechtěné rady o randění s domnělým gayem... Svěží příval znamenitých narážek! Jako bonus si tvůrci ukousli pořádné sousto inspirace ze snímku 127 hodin – pokud se Danny Boyle díval, určitě se smál od ucha k uchu. Nejen kvůli povedené parodii na Arona Ralstona se vyplatí epizodu shlédnout, tak se nechte překvapit. (Davies182)

 

Suburgatory S02E03

George a Dallas si po dlouhém oťukávání v první řadě konečně vyrazili na rande a těm, kteří dění v předměstí Chatswin už nějakou dobu sledují, musí být jasné, že to nebude jen tak obyčejné rande. Kromě šílených šatů si Dallas totiž přizvala neméně bláznivýho životního kouče, oba tak budou mít o zábavu postaráno. Tessa hlídá Noahovi dítě, protože ten bere chůvu Carmen na operu. A Lisa si stále pohrává s Ryanem a ten už začíná tušit, že něco není v pořádku. Plán dát George a Dallas dohromady tu byl jasně vidět už od samého počátku Suburgatory, konečně se tak děje a bude to zajímavé zpestření, jak spolu tihle dva naprosto odlišní lidé vydrží. A jestli vůbec. Ještě zajímavější pak ale bude, jak se snesou Tessa s Dalií. Ve třetí epizodě se trochu ubralo na vtipu a přidalo na romantice, což ve výsledku vůbec nevadí, protože tenhle seriál není ani o smršti vtipů nebo o vypointovaných fórech. Je to taková sonda do života na předměstí, která často není daleko od pravdy. (Dr. Z)

 

Go On S01E08

Autoři se tradičně zaměřují na vedlejší postavy, jimž se do nynějška nedostávalo dostatečného prostoru. V osmé epizodě hraje prim především Yolanda, která se jednoho dne rozhodne opustit přechodnou skupinu, aby zjistila, že vlastně není ani zdánlivě psychicky vyléčená. Líbilo se nám taktéž využití právě aktuálního tématu, a tím je vydání nového dílu hry Halo. Ryan s nemluvným Owenem totiž naleznou společnou, byť kapku virtuální řeč a dojde tak na částečné osvětlení jeho dosud tajemného charakteru. Jinak nás potěšila již tradiční porce černého humoru, ať už šlo o „vyhnání“ Yolandy ze skupiny anebo závěrečný fór s rozsypaným popelem Ryanovy manželky. Nálada Go On tak plně odpovídá vysoké sledovanosti. První sezóna Perryho hitu rozhodně nebude tou poslední. (Krasa)

 

Last Man Standing S02E01

Tim Allen hraje svojí ligu a ta se i po letech nijak zásadně nemění od legendárního Kutila Tima. Ačkoliv jeho děti v Last Man Standing jsou kompletně zastoupeny mladými ženami, charaktery jakoby z oka vypadly synátorům právě z Kutila. Sitcom rozhodně nenačíná svojí druhou řadu nějakým speciálním dílem, ovšem sympaticky si všímá prezidentských voleb, o jejichž výsledku samozřejmě tvůrci nemohli dopředu nic vědět. Mike Baxter (Allen) je zarytý republikán a nemůže se shodnout se svými dcerami, podporující demokratického Obamu. Navzdory názoru hlavního hrdiny jsme se nemohli zbavit dojmu lehké Obamovské agitky. I přesto se však autorům podařilo nacpat do dvacetiminutovky pár výborných Allenovských hlášek (Víš, kdo taky umí dělat led? Leden.) a Last Man Standing fanoušky humoru tohoto komika znovu potěší. (Krasa)

 

Tim Allen is back!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace