Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pierce odchází z Community


ikona
Mr. Hlad
community
Chevy Chase se rozhodl opustit Greendale 

Seriál Community nikdy nebyl a asi ani nebude masová záležitost. Je to sitcom plný magorů, egoistů a vůbec hrozně nesluníčkových lidiček. A je to asi nejvtipnější věc, co se v televizi objevila. Čtvrté sezóny se nakonec dočkáme začátkem února a doufáme, že nebude poslední. Pro někoho ale stoprocentně bude. Po odchodu tvůrce Dana Harmona to totiž zabalí i Chevy Chase.

 

Jeho Pierce Hawthorne byl v prvních dvou řadách opravdu zajímavou postavičkou a v podstatě měl v některých momentech blíž k Satanovi než k obyčejnému člověku, ale třetí sezóna naznačila, že tenhle arogantní nenávistný a poměrně tupý důchodce už nejspíš nemá moc co nabídnout. A tak to balí. Čtvrtá řada Community bude mít třináct dílů a Chase se neobjeví ve dvou, ovšem v potenciální páté sezóně s ním počítat nemáme. Chase chce prostě pryč. Je to škoda, ale na druhou stranu doufáme, že to třeba dá víc prostoru Seňoru Changovi, který by si zasloužil být součástí studijní skupiny na plný úvazek. A nebo té opici, co se jmenuje Annie's Boobs.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace