Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: Pohoda a taxikáři


ikona
Anarvin
Jak se jezdí tágem po Moskvě? A kde se nejvíc krade?  

Souhrny ze zahraničních reality show na TVZone.

Survivor S25E10

Po Skupinově strategickém obratu v minulém díle, se definitivně dostala do sedla koalice kolem Jonathana Pennera, a tak byla dnešní epizoda malinko přímočará. Od začátku bylo jasné, že to s největší pravděpodobností schytají Pete nebo Abi, stačilo se pouze zbavit Abiiny tajné imunity. Pete s Abi se sice snažili soupeře přesvědčovat, jak jen mohli, ale žádné vyjednávání jim nepomohlo.

 

Při hře o imunitu ani jeden z nich ochranný náhrdelník nezískal a po výhře odměny sice měli možnost být na chvíli o samotě s mladší částí týmu a apelovat na ně, nicméně své příležitosti nevyužili. Pennerovci nakonec rozdělili hlasy napůl, aby Abiina tajná imunita neměla vliv, tajné imunity se konečně zbavili a vyloučili Peta ze hry.

Amazing Race S21E08

Sedmá etapa závodu o milión babek pokračuje. Tray s Lexi, hoši z Chippendales i sestry ze Srí Lanky mají svá místa jistá už z minulého týdne a hra o čas tak stále zuří mezi třemi posledními týmy. Rockeři James a Abba zkouší skrz policii vypátrat ukradený pas, ale jejich snaha je protentokrát marná. Asertivní trenérka akvabel zakusila své trpělivosti dosyta, a protože se bazén uzavíral, dala Joshovi s Brentem jejich indicii s tím, že je ráno před startem bude čekat čtyřhodinová penalta. Společně s Ryanem a Abbie tak předběhli rockery, kteří dostali ještě jednu šanci, protože nešlo o eliminační etapu. Samozřejmě s podmínkou, že najdou odcizený doklad předtím, než jej budou muset znovu použít.

 

Další etapa i nadále pokračovala v Moskvě, a jak se ukázalo, taxikáři hlavní ruské metropole nejsou jenom zloději, ale i zatraceně zábavní podivíni, kteří v průběhu jízdy svých pasažérů mají čas zajít si na kafe a cigárko, případně si zaskočit k McDonalds. Překážky tentokrát nebyly natolik zapeklité, jako předchozího dne, přesto se většina soutěžících zapotila u školního testu v určování časových pásem. Chippendales tentokrát zabrali a z příživníků, kteří pouze následují druhé a nedokážou se rozhodovat za sebe, se nakonec vyloupli výherci osmé části závodu, následováni Treyem s Lexi. Rockeři věnovali většinu svého času dodatečnému hledání cestovního dokladu a opětovně se shledali s dobrotivostí druhých. I přes veškerou snahu bylo jejich pátrání marné a nejenom, že dorazili jako poslední, ukradený pas se jim ani tak nepodařilo vypátrat. Nejsympatičtější dvojice ze zbylých týmů tak se vší ctí soutěž opustila.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace