Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sitcomový výběr: Go On a Last Man Standing


ikona
KarelR
sitcomový výběr
Tim Allen vs. Matthew Perry. 

Sitcomový výběr je rubrika, se kterou byste se měli na TV Zone setkávat každou středu. Pokusíme se vám v ní přiblížit to nejdůležitější, co se během uplynulého týdne stalo v nejsledovanějších amerických sitcomech – což momentálně znamená zhodnocení návratu Last Man Standing, Vychovávat Hope a novinky Go On.

 

Vychovávat Hope S03E08

Po minulé, zatím nejlepší, epizodě této sezóny nás čeká zase menší pokles. Sabrina potkává svého bývalého příteleWyatta a jejich konfrontace dopadne ještě šíleněji, než Jimmy čekal.  Burt s Virginií si začínají uvědomovat, že stárnou a bojují proti tomuto prozření klasickým komediálním způsobem, začnou se chovat jako puberťáci. A právě tato linie drží jinak ve skrze průměrný díl nad vodou, jelikož nabízí skoro jediné vtipné situace v celém dílu a například scéně, ve které Jimmovi rodiče vyrazí na diskotéku, se nedá nic vytknout. Hlavní linie okolo Sabrinina ex ovšem tak zajímavá není, dítěti se opět nevěnuje vůbec žádná pozornost a úvodní Barneyeho proslov patří mezi ty trapnější momenty seriálu. Zkrátka nic extra nám burani nepředvedli, na zabití dvaceti minut to ale stále jen tak tak stačí.

 

Go On S01E09

Ryan a Steven potkávají svoji starou známou z vysoké školy a nemohou se dohodnout, kdo z nich ji sbalí. Devátá epizoda populárního sitcomu Go On přináší klasické, několikrát omleté téma většiny komediálních seriálů, což by v mnoha případech automaticky znamenalo recyklovanou nudu. Jenomže s „psychopartou“, pozvanou na Díkuvzdání do rozhlasového studia snad ani nelze diváka nudit, čemuž udává korunu především Mr. K a jeho improvizovaná písnička. I tentokrát se v Go On nachází řada výborných skečí, které převyšují nadprůměrný celek (hospodská hra s vypíjením drinků, postelová scéna) a Perry nám ve svých sváděcích scénách tentokrát výrazně připomněl Chandlera z Přátel. Jsme zvědavi, zda nám autoři v brzké době nabídnou nějakou skutečnou romantickou linii s Ryanem, anebo si počkáme na očividné a pravděpodobné spojení s psycholožkou Lauren. Ryanovi bychom totiž nějaký románek upřímně přáli. (Krasa)

 

Last Man Standing S02E03

Mike Baxter je snad ještě větší sociopat než Tim „Kutil“ Taylor a seznámení s novými sousedy je mu přirozeně proti srsti. Společné posezení nad sklenkou je tak plné neobyčejně zemitých hlášek, stvrzujících, že druhá série Last Man Standing rozhodně není nastavovanou kaší. Noví sousedé jsou totiž Afroameričané a Vanessa se při hovoru snaží dávat pozor na případnou rasovou diskriminaci. Z toho plyne řada komických situací (Obama na automobilu, dohady o velikosti domů), v nichž se Tim Allen v hlavní roli evidentně vyžívá. Rodinné problémy se tentokrát zabývají hlavně Eve. Ta by chtěla ze všeho nejraději praštit s trénováním fotbalu, což mužské srdce Mika nedokáže přenést přes srdce. Tyto otcovské iluze a předsudky nám znovu připomněly, jak podobné jsou si postavy Mika a kutila Tima, a že nám toto komparace vlastně vůbec nevadí. Za nás určitě dobré a přejeme si minimálně stejnou formu i pro příště. (Krasa)

 

Na co jste koukali Vy?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace