Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Speciál: Stárnoucí TV hrdinové, 2. díl


ikona
Davies182
specialstarnuti
Jak jde čas? Nová várka fotek nemládnoucích hrdinů z oblíbených seriálů!  

Znáte to: s plínkama jsme začínali, a nejspíš s nimi i skončíme. V minulém dílu našeho speciálu jste mohli počítat vrásky Rimmerovi nebo Mulderovi, dnes se posuneme zase trochu jinam. Přesvědčíme se, že postavy s těžkou zdravotní komplikací stárnou pomaleji než ostatní, zkusíme poznat, jak moc zestárla jedna specifická matka a dojde i na ohledávání ostatků. Démon jménem čas prostě nešetří nikoho a proměny jsou leckdy až úsměvně fatální - anebo zde hraje velkou roli i make-up a práce zkušených kostymérek? Těžko říct. Člověk si nicméně překvapeně uvědomí, že herci jsou nakonec také jen lidé a Hollywood klidně může být nesmrtelný, o jeho obyvatelích se to už ale rozhodně říct nedá.

Když v roce 2000 odstartoval první díl CSI, ani sám Bruckheimer nejspíš sérii neprorokoval tak dlouhou životnost. Forenzní vyšetřovatelé se k dnešku dočkali již úctyhodné třinácté řady a několika komerčně úspěšných spin-offů, vedoucího las vegaského týmu si pak zatím nejdéle zahrál charismatický William Petersen. Co s Gilem Grissomem udělalo devět let chytání kriminálníků se můžete podívat níže. Z takového vysedávání za mikroskopem člověku naroste poměrně slušivé strniště!

Synonymum ke světoznámému sitcomu z devadesátých let je jedno slovo: Přátelé. Povedenému americkému seriálu o šestici kamaradů z Manhattanu propadla před lety nemalá část obyvatel zeměkoule, v České republice nás vtípky z obýváku pravidelně zásobovala ČT1. Reprízy tu s námi také budou už navěky - kvalita a oblíbenost se jednoduše nezapřou. Na paškál jsme si ve speciálu TVZone vzali postavu, která se po ukončení Přátel objevila také ve vlastním seriálu. Ano, řeč je o Joeym. Zajímalo by nás, jakou pastu na zuby ten chlápek používá.

Ne, stále ji nenašli. Po tolika letech! Řeč není o obstojné náhradě za ropu ani o předávkované Lindsay Lohan, ale o mamině z HIMYM. Upřímně se tvůrcům sitcomu Jak jsem poznal vaši matku moc nedivíme, protože člověk se musí nějak uživit, ale... Spousta i těch nejortodoxnějších fandů by se už prostě ráda dozvěděla, jakže to s tím Tedem vlastně bylo. Uvidíme, co přinese závěr osmé řady, dole zatím mrkněte na protagonistku Robin Scherbatsky a kouzla seriálových maskérek - ať nám nikdo netvrdí, že tohle je stárnutí.

Tak fajn, žádné tahání za nos. V tomto případě stárnoucích hvězd vyhrabal autor článku specifickou fotografii Mitche Buchannona z filmu Piraňa 3DD. Na svou obhajobu před ukamenováním si však dovolím podotknout, že se jedná v podstatě o identické role. V podprůměrném "hororu" si David Hasselhoff dělá legraci sám ze sebe a svých seriálových let u Pobřežní hlídky, my přitom máme stále v živé paměti jeho internetová videa s opileckým pojídáním hamburgerů nebo šílené taneční videoklipy. Kam jen ten sympaťák s plovákem zmizel?

Také temperamentní Kůstka oprašuje kostlivce už téměř dekádu. Seriál Bones se stále drží poměrně vysokých čísel sledovanosti, fanoušky před časem neodradilo ani přimíchání notné dávky romantiky do celého příběhu. K vyzrazení šokujícího spoileru zde hrozí pouhé vyhledání obrázků z aktuální série na googlu, TVZone ale nic prozrazovat nehodlá. Na řadu tak nyní přichází další ženská hrdinka, a opět tu máme zmatečný výsledek boje s postupujícími (osmi!) léty: vrásky mizí, kadeře bobtnají a úsměv je čím dál svůdnější!

Gregory House je postava, kterou v minulosti nenáviděli snad jen lidé, jenž mohli mrzoutského lékaře o holi označit za svého kolegu. Nám - televizním divákům - ale otevřenou zlobu vůči oblíbené postavě nikdo přičíst nemůže. Dlouhé roky utekly s prolhaným Hughem Laurie nehorázně rychle, specifické klapání hole o dlažbu nemocnice se stále ne a ne dočkat adekvátní seriálové náhrady. Shodou náhod pak House M.D. v poslední sérii nevypadal o moc hůře než na začátku své doktorské kariéry. Ani to vězení s ním nijak nezamávalo.

Za týden navštívíme vášnivého sběratele podložních sklíček, znovu se podíváme do Wisteria Lane, a dojde i na vaření tvrdých drog. Do té doby to nepřehánějte se solárkem a jezte hodně zeleniny.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace