Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Zákulisí Hry o trůny


ikona
Spooner
trailery
Hank Moody zase chlastá a prequel Psycha se představuje v prvních miniochutnávkách. 

Týden nám zase utekl jako voda a v těch vodách internetových se vyrojily další zajímavé upoutávky. A opět je z čeho vybírat a své staré oblíbence či nový zajímavý titul by zde měl opět najít každý. Chcete ochutnávky dvou osvědčených seriálových pecek nebo trailery na nové seriály, které nebudou šetřit krví?  Jestli je vaše odpověď kladná, tak minulé dny pro vás byly náramně štědré. Pro fandy příběhů ze Západozemí obzvlášť.

Game of thrones Season 3
Mnozí z nás sice doufali, že se závěrem výtečné gangstersky Boardwalk Empire, se na HBO vytasí aspoň s menším trailerem toužebně očekávané třetí série Hry o trůny. To se sice bohužel nestalo, ale šťavnatým pohledem za kulisy fanoušek rozhodně taky nepohrdne. I “obyčejný“ featurette totiž dokáže fandovi vykouzlit obrovský úsměv na tváři. Opět uvidíme velkolepé kulisy, rozmanité lokace, staré známé i nové tváře v čele s Ciaránem Hindsem. Fantasy sága bude zkrátka i příští rok patřit k vrcholům seriálové sezóny a my se nemůžeme dočkat. Zima už je sice tady, ale my chceme sakra jaro!

Californication Season 6
Začátkem příštího roku se s námi rozloučí věčný opilec a magnet na průsery, Hank Moody. Oblíbený seriál Californication se totiž řítí do své poslední řady a fanoušci se mají opět na co těšit. Náš oblíbený spisovatel to nemá po událostech z konce minulé série zrovna jednoduché a začne pít ještě víc než obvykle. Můžeme se tak těšit na zápletku z léčebny, která bude kromě velké srandy obsahovat také hodně rockových zpěváků v čele s Marilynem Mansonem. Hlavně se ale představí nová postava Faith v podání Maggie Grace, která se v případě úspěchu dočká spin-offu. Uvidíme, jak to s ní nakonec dopadne. S Hankem a spol. je každopádně velká zábava již v první ochutnávce.

Bates Motel
O seriálovém prequelu legendárního Psycha jsme už psali nesčetněkrát. Nový seriál televize A&E bude pojednávat o začátcích krvavého motelu a hlavně nám ukáže, jak se z mladého Normana Batese stal legendární vrahoun. V roli mladší verze legendy žánru se představí ex-Karlík Freddie Highmore a roli jeho matky Normy ztvární Vera Farmiga. Z prvních dvou miniukázek se pak nedozvíme prakticky nic nového, snad kromě toho, že ani zde se nebude mrtvolami příliš šetřit. Jestli však bývalý dětský herec do role Normana Batese zapadne, se ale trochu více můžete dozvědět tady z prvních promo fotek.

Banshee
Další seriál, který bude chtít být drsný jako šmirgl papír. A podle této upoutávky to vypadá, že opravdu i takový bude. Nový projekt Cinemaxu bude vyprávět o bývalém trestanci, který převezme identitu šerifa městečka Banshee za účelem rozšíření svých kriminálních aktivit. Nebude to mít ovšem dvakrát jednoduché, jelikož po krku mu půjde skupinka gangsterů, které v minulosti zradil. Ono městečko navíc také nevypadá dvakrát mírumilovně. Zvědavost je veliká, zvláště když má celý projekt na starost Alan Ball, tvůrce Pravé krve a Odpočívej v pokoji.

Co říkáte na novinky Bates Motel a Banshee? A vydržíte čekat do konce března na další krvavou porci Hry o trůny?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace