Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nová legenda na obzoru


ikona
Spooner
bean
Chystaný seriál Legends hlásí hereckou změnu. 

O novém seriálu kabelovky TNT Legends už jste u nás číst mohli. Nový projekt producenta úspěšné pecky Homeland, Howarda Gordona, bude vyprávět o zvláštním agentovi Martinovi Odumovi. Ten má speciální schopnost dokonale se převtělit do jiné osoby kvůli splnění mise. Tato vlastnost se mu ovšem nakonec trochu vymstí, jelikož nějaký záhadný muž začne zpochybňovat jeho idenditu a Martin, tak musí zjistit, kdo doopravdy je. Námět zkrátka budí velkou zvědavost, stejně jako představitel hlavní role. Agenta Martina si totiž zahraje….ne, původně oznámený Brendan Fraser to nebude. Vyhaslá hvězda od celého projektu nakonec odstoupila a odmítla tak možnost nastartovat si skomírající kariéru. Jeho náhradník je ale neméně zajímavý a už teď se na něj velice těšíme. Zároveň však hrozí, že s obsazením tohoto herce se seriál či hlavní postava druhé série nedočká.

Ano, zvláštního agenta si opravdu zahraje Sean Bean. Herec, kterého máme hodně rádi i přesto, že se někdy smějeme poněkud klišoidní charakteristice jeho postav, lépe řečeno jejich koncům. To však nic nemění na tom, že mu jeho roli budeme nejspíš opět žrát i s navijákem. Sean Bean by si jistě další úspěšnou roli, a její delší životnost, zasloužil.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace