Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další comicsovka na cestě


ikona
Spooner
woman
Oblíbený Arrow se dočká krásné kolegyně. Zvládne Wonder Woman tentokrát uspět?  

Comicsové adaptace letí nejen na plátnech, ale již také v televizi. Může za to samozřejmě nový seriál Arrow. Maskovaný hrdina od DC Comics nejen že dělá radost fanouškům oddychové akce, ale také stanici CW, kde se seriál těší prozatím vysoké sledovanosti. Na televizi zaměřené na mladším publikum jsou navíc tímto úspěchem tak potěšeni, že jsou připraveni přinést na obrazovky další comicsového veterána. Tedy, v tomhle případě vlastně veteránku. Do bedny se totiž opět zkusí probojovat legendární Wonder Woman, tentokrát pod seriálovým názvem Amazon. Seriál se bude zajímat hlavně o amazonské mládí slavné holčiny, ještě předtím, než se stala onou superhrdinkou se zvláštními schopnostmi. Projekt už teď ovšem vzbuzuje nemalé rozpaky. Fanoušci mají totiž stále v paměti nedávný tragický pokus televize NBC, ve kterém Wonder Woman ztvárnila Adrianne Palicki a katastrofální projekt byl zaříznut již po pilotu. CW na to chce jít ale zase trochu jinak a případného neúspěchu se zatím stanice asi moc nebojí.

A jaká že nová Wonder Woman vůbec bude? Iris, jak se bude v této adaptaci překvapivě jmenovat, přichází ze vzdálené země. Její dosavadní život nebyl však procházkou růžovou zahradou, ale spíš drsným bojištěm. Nyní však dává své vojenské minulosti sbohem a vydává se do světa plného mrakodrapů, lidí a přetvářky, který bude pro ni v jistém ohledu obtížnější, než všechny bitvy dohromady. Na novou kulturu a zvyky je totiž těžké si zvyknout a její vlastnost říct všem hned, co si myslí, se jí v tomto světě nemusí vyplatit. I tak jí ale tento svět svým způsobem fascinuje a je odhodlaná zde ochránit všechny nevinné. No uvidíme, co z nové Wonder Woman nakonec vyleze. Hůř než zmiňovaná verze s Adrianne Palicki to už stejně dopadnout nemůže.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace