Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po zombících přijde invaze emzáků.


ikona
Spooner
walking
Jaký zajímavý projekt chystá producentka Živých mrtvých? 

Na amerických kabelových televizích byste asi momentálně těžko našli úspěšnější seriál než je The Walking Dead. Žádný takový totiž není. Hnijícím zombíkům se i třetí sezónu daří nadmíru famózně, sledovanost se drží nad deseti milióny diváků a ratingy hravě strčí do kapsy i  konkurenci z celoplošných stanic. Živí mrtví jsou zkrátka v neskutečné formě a úspěch seriálu musí prostě ocenit každý. Po tvůrcích a producentech seriálu je pak pochopitelně velká poptávka a projekt každého z nich budou ve všech stanicích vítat s otevřenou náručí. Jedna z výkonných producentek seriálu, Gale Anne Hurd, si pak svůj další projekt již vybrala a zní opět velice dobře.

Producentka úspěšných zombíků tentokrát míří na USA Network, kabelovku lákající obvykle na výborně napsané charaktery. V jejím nejnovějším počinu Horizon se setkáme s ženou, která zjistí, že jejího manžela za druhé světové války nezabila dobře mířená nepřátelská kulka, ale nejspíš návštěvník z cizí planety.  Hlavní hrdinka se tak bude snažit zjistit důvod úmrtí jejího milovaného a nechtěně se stane jediným člověkem, který může zabránit mimozemské invazi.  Nápad na pořádnou sci-fi jako dělaný. Na USA Network už mají navíc po seriálu 4400 s tímto žánrem své zkušenosti a další podobný hit by se stanici jistě hodil. Uvidíme, zda Gale Anne Hurd zaboduje i napodruhé. Zajímavé téma ovšem k dalšímu úspěchu přímo vybízí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace