Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Partička pod sněhem


ikona
Davies182
partičkasokol
Před Vánoci legraci s oblíbeným kvartetem! Co přinesly nové díly improvizační show?  

Ano, v nadpisu se opravdu jedná pouze o slovní obrat - pokud by se totiž kluci z Partičky momentálně rozhodli účinkovat pod širým nebem, asi by z nich do pár minut byly dvoumetrové rampouchy. Název článku tak symbolizuje aktuální bílé Česko a zároveň nenápadně oznamuje, že se dalšího reportu na TVZone dočkáte až po Novém Roce. Nezapomeňte na Silvestrovský speciál!

53. díl - 2012/11/12

Úvod třiapadesáté epizody primáckého hitu představil Genzera a Suchánka v ČELOVCE v rolích účetního Fantozzi a zesnulé princezny Diany. No, dalo se, ale asi bylo v očekávání více suchých hlášek. V další ABECEDĚ zadal Dangl téma taxikáře a jeho zákazníka a bylo tedy jasné, že se kromě povedené show dočkáme i odkazu na Aleše Hámu a jeho soutěžní pořad České televize. Ne zrovna slavné FOTOGRAFIE to v polovině listopadu zkoušely s tématem svatby, celkem nudné skeče zachraňoval úchvatný Borat v podání Mariána Čurka. V NESPOKOJENÉM REŽISÉROVI se Geňa rozhodl solidně potrápit své poddané herce, diváci se chechtali pod návaly trefných hlášek v němčině, polštině i maďarštině. Nakonec překvapil i SOUBOJ CHOREOGRAFIÍ - takovou bitku jsme naposledy viděli v Let´s Dance!

54. díl - 2012/11/19

PÁRTY je úplně na začátek sice bezva, pozor ale na postupně se snižující kvalitu dalších disciplín! Igor musel uhodnout Klausovu ochranku, externí harddisk a papírového draka. Nehorázná prča, jak jinak. Ve VŠEM NEJHORŠÍM jsme si vyslechli několik vět, kterými zaručeně urazíte ženu. Kraloval Suchánek s orgasmem. Príma nápad, Danieli! A znovu FOTOGRAFIE = průser, divného instruktora lyžování nevzkřísil ani blbnoucí moderátor pořadu. Vyřadit, prosím! Ani během ŽÁNRŮ už se pak kdovíjaké salvy smíchu z hlediště neozývaly - tématu dvou boxerů nepomohly ani filmové pecky v čele s Terminátorem. No, alespoň se chlapci v závěru netrápili zpěvem, dočkali jsme se totiž PŘÍBĚHU a narážek na sportovní mezery pana Igora.

55. díl - 2012/11/26

Poslední listopadová epizoda se nevyhnula veskrze průměrnému startu. V HRDINECH si dal Geňa rande s Jágrem, aby se nakonec dostavily i Andrea Verešová a elastická žena. Kdo? Nic moc. V poměrně oblíbené taškařici STOP došlo na šílené pózy dvou roztleskávaček a tréning bojového stylu krav maga, klukům jde ale stále lépe kecání. Následně se diváci dočkali nové podoby PŘÍBĚHU. V té měli dva ze členů kvarteta na hlavě sluchátka a neslyšeli tak, na jakou část vyprávění svých kolegů mají navazovat/reagovat. Kupodivu to i dávalo smysl a dostavil se nejeden záchvat smíchu. Nová disciplína CHARAKTERY V OBÁLCE se ukázala být křečovitou variací na Párty, Sokolův kosmonaut se zárodkem vetřelce v dutině břišní nebo zvrhlý Chmelův kněz ale nakonec pobavit dokázali. Tečku tentokrát obstarali zpívánkoví LOS ROTOPEDOS a jejich songa o ovečce.

56. díl - 2012/12/03

Prosinec začal REKLAMACÍ, kdy se Igor snažil uhádnout, že Michalovu prodavači vrací rtuť. No, dostal celkem zatopeno, chlapec. Suchánek mohl z rukávu klidně vytáhnout o dva, tři fórky více. V DETEKTORU LŽI pauzoval Ondřej Sokol Genzera s Danglem pokaždé, když se mu nelíbila mezigenerační zpověď tchýně a manžela její dcery. Celkem fajn! Následný zpěvavý DUET snad ničím kromě východoněmeckých turistů nepřekvapil, bránice si kupodivu odpočinula i později u písmenkové ABECEDY. V té Geňa mimojiné prokázal trestuhodnou neznalost Harryho Pottera, no tohle? Lepší průměr. V česko-slovenském JEDNOM SLOVĚ na závěr se publikum snažil rozesmát také Marián převlečený za tchoře... příště to snad bude lepší.

57. díl - 2012/12/10

A bylo! No vážně, čerstvá premiéra Partičky přinesla jeden z těch znatelně lepších dílů. Nejprve jsme opět zavítali do místnosti s DETEKTOREM LŽI. V něm zvonil nespokojený Chmela na bzučák vždy, když se mu něco nepozdávalo na rozhovoru mezi majitelem půjčovny jacht a zákazníkem. Vlažný rozjezd, a pak: SEZNAMKA. A jedeme. S hádáním se trápil Chmela, na pejskaře Srstku (Sokol), Tomia Okamuru (Suchoš) a Victorii Beckham (Geňa) teď asi dlouho nezapomene. Kulturní dění nejspíše oblíbený herec moc nesleduje - tím lépe pro diváky. Výjimečně se celkem povedl i STOP a Michalův comeback Přemysla Oráče z Kalendáře Míšy a Ríšy, pravé salvy smíchu se ale dostavily až se ZDVOJENÝM ALTER EGEM. V nové hře se v autobusu po dvaceti letech setkali dva spolužáci (Sokol, Chmela), jejich hlasité myšlenky interpretovali Michal s Richardem. Must see! Sedmapadesátý díl skončil situační nirvánou v podobě PŘÍBĚHU se sluchátky a dovolenou ve Frýdku Místku.

Za měsíc na viděnou u dalšího rekapu, do té doby bacha na kosti v krku a prošlé petardy!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace