Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: Jedeme do finále


ikona
JAn_G
reality show
Amazing Race finišuje a Survivor se připravuje na finále 

Souhrny ze zahraničních reality show na TVZone.

Amazing Race S21E11
A jdeme do finále. Tři týmy, které mezi sebou uzavřely pakt spojenectví, a farmářští outsideři se z Malorky tentokrát letecky přesouvají do Barcelony a odtud vlakem do francouzského Loire Valley. Po tradičním testování nového Fordu Escape od jednoho z hlavních sponzorů se soutěžící s plnou pusou pochlebování střemhlav vrhají do francouzských překážek, s výjimkou dvojčat, které musí čelit speed bumpu za to, že minulou etapu dokončily jako poslední. Poprvé za celou sezónu je na nich vidět stres a obavy z nečekané hrozby v podobě farmářů.

Protože Trey s Lexi a kluci z Chippendales zvládli detour a road-block levou zadní, veškerý boj zuřil mezi sestrami ze Srí Lanky a „zlými gayi“. Holky nejenže stihly dohnat své protivníky, ale při sběru hub v jeskyních dokonce Beekman Boye předběhly. Při cestě na finální zastávku se však vydaly opačným směrem a umožnily farmářům, aby je ze závodu vyřadili. Jedenáctou etapu jako vítězové dokončili hoši z Chippendales a jako odměnu si každý odvezl svůj Ford Escape.

A z Francie rovnou domů, do New York City, vstříc finální etapě. Po stresujícím hledání nápovědy na přelidněném Coney Islandu na soutěžící čekal útěk ze svěrací kazajky ve stylu Houdiniho, při němž viseli vzhůru nohama ve výšce patnácti podlaží nad zemí. U následující roznášky pizzy se farmáři značně opozdili kvůli popletené objednávce, ale ztracený čas si mohli vynahradit u závěrečného úkolu, který finální trojici týmů zabral několik dlouhých hodin. Všechny pozdravy, s nimiž se v průběhu závodu setkali, měli v daném jazyce přiřadit k vlajce správného státu. Nečekané se stalo skutečným a pro vysněný milion babek si do newyorkské Gohtam Hall doběhli právě podceňovaní outsideři Josh s Brentem, v závěsu s týmem Chippendales. Favorité Trey s Lexi, na nichž se výrazně podepsal stres z finální etapy tak dorazili jako poslední. (Jan_G)

Survivor S25E13

I dnešní epizoda byla z pohledu střihačů především o tom, aby nás alespoň na okamžik přesvědčili, že na kmenové radě vypadne někdo jiný, než nekonečně otravná Abi-Maria. A chvílemi se jim to dokonce i dařilo. Soutěž o odměnu vyhrál Mike Skupin a na výlet vzal Lisu a Malcolma, kteří se následně domluvili, že spolu půjdou až do finále – Malcolm tedy dal jasně najevo, že jeho partnerství s Denise není až za hrob. Což potvrdil, když vyhrál i boj o imunitu.

Ačkoliv jeho tajnou imunitu šlo naposledy použít právě ten den, a měl tudíž k dispozici hned dva ochranné amulety, se svou partnerkou se nepodělil a dokonce se za rohem přiznal, že právě jí by se zbavil nejraději – je příliš nebezpečná. Abi pak na kmenové radě dělala vše proto, aby ostatní přesvědčila, že jít do finále právě s ní, je logické. A prakticky všichni souhlasili. Jenže stejně nakonec vypadla právě ona. V neděli letošní řadu čeká velké finále a tam už spojenci budou muset tnout do živého. Uvidíme, kdo vyhraje. (Anarvin)

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace