Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Bates Motel již otevírá


ikona
Spooner
trailery
Prequel Psycha se ukazuje v prvním traileru, Ewingové zase intrikují. 

Minulý týden jsme si dali od pravidelné trailerové nálože pauzu, jelikož se moc zajímavého materiálu neurodilo. Tento týden jsme ale zase zpět a v méně či více efektivních upoutávkách se nám tentokrát představují jak zavedená seriálová jména, tak nadějné novinky. Vyberete si mezi nimi svého favorita?

Bates Motel
Norman Bates junior se nám malinko představil již před čtrnácti dny v nic neříkajících teaserech. Nyní už nám ovšem dávají tvůrci první velký důvod, proč se na seriálový prequel Psycha začít těšit. Z prvních záběrů to totiž vypadá na seriál s pořádně hutnou atmosférou, ve kterém se asi mrtvolami šetřit nebude. Freddie Highmore jako nastávající sériový vrah zatím také překvapivě do této role sedí a záda mu bude navíc krýt neselhávající Vera Fermiga nebo Nestor Carbonell ze Ztracených. Uvidíme, jak to nakonec celé v březnu dopadne. Nálepky zbytečného prequelu se ale Bates Motel pomalu zbavil již teď.

Justified Season 4
Lepší než předchozí kratší miniochutnávky je samozřejmě i plnokrevná ukázka na nejnovější trampoty Raylana Givense. O příběhu se sice nedozvíme nic, ale jako lákadlo na Olyphantovi drsné hlášky a další nebezpečné kšefty Boyda Crowdera plné přestřelek funguje upoutávka na jedničku. Zde si fanoušci na začátku ledna opět přijdou na svý.

Dallas Season 2
V lednu se však nevrátí jenom neohrožený maršál, ale také neustále intrikující a těžící Ewingové. Ti stále nemají dost neustálých sporů a hádek, a tak se roztočí další kolečko podrazů a intrik….které nás už ovšem moc nezajímá a rádoby efektní trailer na tom už asi nic nezmění. Jedinou zajímavostí tohoto seriálu tak bohužel zůstává poslední role nedávno zesnulého Larryho Hagmana, který stihl natočit šest epizod z nadcházející série. Uvidíme (tedy možná ani neuvidíme), jak si tvůrci s tak velkou ztrátou poradí, nebo jestli bude toto úmrtí poslední hřebíčkem k již tak klesající sledovanosti.

Banshee
O novém seriálu kabelovky Cinemax jsme vás již minule taky informovali. Nový projekt Alana Balla, tvůrce Pravé krve, byl drsný již od prvních teaserů a plnohodnotný trailer to již pouze dokazuje. Tenhle falešný šerif se v lednu v titulním nebezpečném městečku hodně zapotí a my se začínáme pomalu ale jistě těšit.

House of Lies Season 2
Komediální seriál s Donem Cheadlem v hlavní roli nás minulý rok bohužel moc nenadchnul. Slavný černošský herec si svou postavu, za kterou byl před pár dny (ne)překvapivě nominován na Zlatý Glóbus, užíval a Kirsten Bell byla sexy.  Ničeho jiného jsme se však nedočkali. Podle tohoto nemastného proma to vypadá, že se žádné změny nedočkáme ani v blížící druhé sezóně. Aspoň, že ten Cheadle je stále evidentně v pohodě.

Na jaký ze seriálů se po trailerech nejvíce těšíte?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace