Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hezké vstávání: Brutální japonská děvčátka

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
Elfen Lied je v mém případě asi první anime TV series věc, co jsem kdy (komplet) viděl - máš pravdu, že oba fighty jsou epický.
A hrozná spousta anime věcí má bombasticku znělku, ne ;)?
9537
Elfen Lied je v mém případě asi první anime TV series věc, co jsem kdy (komplet) viděl - máš pravdu, že oba fighty jsou epický. A hrozná spousta anime věcí má bombasticku znělku, ne *;)*?
0 0
reagovat
nevim z ceho je obrazek, ale rypnout jsem si musel, protoze elfen lied je cirou nahodou jediny anime, ktery jsem dokoukal cely a nevypnul jsem to v prubehu prvniho dilu (zdravim death note, beebopa, full metal alchemist, ghost in the shell a par dalsich) :)

ta uvodni znelka je naprosto dokonala, i kdyz ty "jsem infantilni "kocka" ktera je uplne blba" casti me moc nebavily... jakmile se to zacalo rezat, byla to pecka (bitka na hrbitove nema chybu, stejne tak jako zaverecna bitka na dalnici)
9528
nevim z ceho je obrazek, ale rypnout jsem si musel, protoze elfen lied je cirou nahodou jediny anime, ktery jsem dokoukal cely a nevypnul jsem to v prubehu prvniho dilu (zdravim death note, beebopa, full metal alchemist, ghost in the shell a par dalsich) :) ta uvodni znelka je naprosto dokonala, i kdyz ty "jsem infantilni "kocka" ktera je uplne blba" casti me moc nebavily... jakmile se to zacalo rezat, byla to pecka (bitka na hrbitove nema chybu, stejne tak jako zaverecna bitka na dalnici)
0 0
reagovat
To by bylo, aby sis nerejpnul i na Vanoce, vid? Obrazek k Elfen Lied vypadal jeste "kretensteji", nez trailer, tak sem radeji nahodil Black Rock Shooter. Pokud Ti prijde, ze to neni anime a nejsou v nem "brutalni japonska devcatka"... :).
9526
To by bylo, aby sis nerejpnul i na Vanoce, vid? Obrazek k Elfen Lied vypadal jeste "kretensteji", nez trailer, tak sem radeji nahodil Black Rock Shooter. Pokud Ti prijde, ze to neni anime a nejsou v nem "brutalni japonska devcatka"... *:)*.
0 0
reagovat
naprosto kretensky sestrihanej trailer a obrazek k clanku z uplne jinyho anime? way to go... hezke vstavani je fakt kvalitka
9525
naprosto kretensky sestrihanej trailer a obrazek k clanku z uplne jinyho anime? way to go... hezke vstavani je fakt kvalitka
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se