Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Justin Bieber míří do televize


ikona
Spooner
bieber
Brány pekel se již otevírají. A vaše uši budou krvácet 

Existují seriálové novinky, při jejichž čtení jakoby ve mně něco umřelo. A jedna taková novinka nás, bohužel, dneska čeká. Teen hvězdička a idol dívek nevlastnící občanky Justin Bieber totiž z nějakých neznámých důvodů patří mezi nejpopulárnější světové interprety posledních let. Mladý zpěvák, který si už od pohledu říká na ránu půllitrem po hlavě, je bohužel úplně všude. Jeho neposlouchatelné songy znějí ze všech stran, svůj vlastní knižní životopis vydala tato zpívající kreatura již v šestnácti letech a dočkala se také svého celovečerního dokumentu/záznamu z koncertu, který naštěstí žádný člověk s dobrým vkusem neviděl. Mladík s tvářičkou určenou pro pedofily si ale usmyslel, že mu tato sláva stále nestačí a zaútočí na nás také z televizních obrazovek.

Nějaké šílence na ABC totiž napadlo, že by nebylo špatné natočit komediální seriál inspirovaný životem této mladé hvězdy. Připravovaný seriál se bude zaměřovat na jeho dětství v době, kdy ještě nebyl slavný a byl vychováván svou velice nekonvenční rodinou. Takže nás asi nejspíš čeká řada rádoby vtipných příhod s desetiletým frackem v hlavní roli. Nápad vhodný tak pro Chocholouška. Celý projekt bude navíc produkovat sám Bieber se svým managerem. Jedinou malou naději nabízí účast producentů Matta Wolperta a Bena Nediviho, kteří mají na kontě třeba výborný seriál Entourage. I to nás ovšem k tomuto seriálu nejspíš nenaláká. Já osobně se radši začnu modlit v zítřejší konec světa.  A pokud se hrůzného projektu přece jenom dožiju, tak se budu místo něho radši stále dokola koukat na toto video.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace