Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zorro se vrací


ikona
Spooner
zorro
Legendární maskovaný hrdina bude znovu bojovat proti bezpráví. 

Španělského zamaskovaného zbojníka Zorra vám asi představovat nemusím. Předpokládám totiž, že minimálně oddychové dobrodružné filmy s Antoniem Banderasem a dnes již nostalgický seriál z devadesátých let jednou zahlédl každý. Příběhy zamaskovaného Diega de la Vegy zkrátka patří u filmařů i diváků mezi oblíbené a jednou za čas ho tak na plátnech kin či televizních obrazovkách zahlédneme. Na stanici USA Network si tedy usmysleli, že nastal ten pravý čas na Zorrova další seriálová dobrodružství.

Nový seriál s prostinkým názvem Z však půjde jak se patří s dobou a přesune mstitele v černém do současnosti. Budeme tedy sledovat příběh Diega Morena v moderním Los Angeles a jeho přeměnu ze sirotka v hrdinu zachraňující město před nekalými živly. V dnešní době už nic moc originální nápad, potenciál tu ale rozhodně je. Projekt si pak vzal na triko producent seriálu Grimm, Naren Shankar, a vypomůže mu také režisér Neuvěřitelného Hulka či Souboje titánů, Louis Leterrier. Tak snad se mu jeho nejnovější seriál povede více, než zmiňované filmy. A snad si Zorro se svojí šavlí v městě plném gangsterů poradí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace