Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Most: Recenze 1. série

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

svarec

18142
http://www.youtube.com/watch?v=xoMgnJDXd3k
svarec
0 0
reagovat
Hm...

Tak tenhle nijaký konec je snad ještě horší než žádný :D Finále teda nic moc. Vyvrcholení případu v podstatě nijak výjimečné, jak to dopadne se Ságou nevíme... Tenhle otevřejnej konec mě fakt docela naštval. Nejdřív jsem myslel, že jak ten patolog přišel za Linn, tak že našel nějaký důkaz o nevinně Ságy, ale ne... nebo možná jo, akorát jsme se to zatím nedozvěděli.

Doufám, že švédové schválí 4. sérii...
18140
Hm... [spoiler] Tak tenhle nijaký konec je snad ještě horší než žádný *:D* Finále teda nic moc. Vyvrcholení případu v podstatě nijak výjimečné, jak to dopadne se Ságou nevíme... Tenhle otevřejnej konec mě fakt docela naštval. Nejdřív jsem myslel, že jak ten patolog přišel za Linn, tak že našel nějaký důkaz o nevinně Ságy, ale ne... nebo možná jo, akorát jsme se to zatím nedozvěděli. [/spoiler] Doufám, že švédové schválí 4. sérii...
0 0
reagovat

Svarec

Nestras. Snad neumre Henrik
18096
Nestras. Snad neumre [spoiler]Henrik[/spoiler]
Svarec
0 0
reagovat
Jestli to skončí tím, že

Sága půjde do basy

tak se neznám, jedu do švédska a zabíjím scénáristy. Radši by to mělo skončit nějak dobře....
18094
Jestli to skončí tím, že [spoiler]Sága půjde do basy[/spoiler] tak se neznám, jedu do švédska a zabíjím scénáristy. Radši by to mělo skončit nějak dobře....
0 0
reagovat
Tak po sedmém díle už zřejmě známe vraha. Jinak třetí série se zatím rýsuje výborně, líbí se mi to víc než dvojka. Nevěřil jsem tomu, ale Martina se podařilo slušně nahradit, Henrik je dobrej týpek.
18008
Tak po sedmém díle už zřejmě známe vraha. Jinak třetí série se zatím rýsuje výborně, líbí se mi to víc než dvojka. Nevěřil jsem tomu, ale Martina se podařilo slušně nahradit, Henrik je dobrej týpek.
0 0
reagovat
Těch seriálů je hodně, jejich nakoukávání zabírá podstatně víc času, než u filmů, v redakci jsme na to jen tři, z toho každý z nás má ještě práci, někdo dokonce i školu a tak máme prostě občas někde restíky. Zkuste to pochopit. Jirko, od tebe samozřejmě přivítáme jakýkoliv článek s nadšením :+
17935
Těch seriálů je hodně, jejich nakoukávání zabírá podstatně víc času, než u filmů, v redakci jsme na to jen tři, z toho každý z nás má ještě práci, někdo dokonce i školu a tak máme prostě občas někde restíky. Zkuste to pochopit. Jirko, od tebe samozřejmě přivítáme jakýkoliv článek s nadšením *:+*
0 0
reagovat

Tony

Jo, ja po skonceni treti rady klidne neco pisnu
17934
Jo, ja po skonceni treti rady klidne neco pisnu
Tony
0 0
reagovat
Hele ale dalších dvou řad by se tu mohl někdo ujmout...
17932
Hele ale dalších dvou řad by se tu mohl někdo ujmout...
0 0
reagovat
"Snad takovej nebude True Detectiv, rozuměj doufám, že jsme v tom seriálu

vraha již viděli."

Smula, byl :D

Jinak kdyz uz se tu ozivila diky prispevku diskuze, prvni serii sem odsledoval docela rychle a bylo to neco noveho, zajimaveho....druha serie ac podle csfd oznacovana za lepsi me naopak uz tolik nebavila a vlastne sem ji ani nedokoukal...jedna vec je superpadouch s ne moc pravdepodobnym planem ale aspon aurou superpadoucha nez rozfrceny pribeh o organizacich atd...za me proste horsi, asi sem v mensine
13803
"Snad takovej nebude True Detectiv, rozuměj doufám, že jsme v tom seriálu vraha již viděli." Smula, byl :D Jinak kdyz uz se tu ozivila diky prispevku diskuze, prvni serii sem odsledoval docela rychle a bylo to neco noveho, zajimaveho....druha serie ac podle csfd oznacovana za lepsi me naopak uz tolik nebavila a vlastne sem ji ani nedokoukal...jedna vec je superpadouch s ne moc pravdepodobnym planem ale aspon aurou superpadoucha nez rozfrceny pribeh o organizacich atd...za me proste horsi, asi sem v mensine
0 0
reagovat
Bude někdy recenze druhé série?
13800
Bude někdy recenze druhé série?
0 0
reagovat

Davies182

Možná mírně kontroverzní post, ale v tom případě se ti bude druhá série zamlouvat mnohem víc. Seš chytrej kluk, tak ti to dojde. Fakticky sem ti jenom řekl, že takovej "podraz" už v druhý sérii není ;)
11771
Možná mírně kontroverzní post, ale v tom případě se ti bude druhá série zamlouvat mnohem víc. Seš chytrej kluk, tak ti to dojde. Fakticky sem ti jenom řekl, že takovej "podraz" už v druhý sérii není *;)*
Davies182
0 0
reagovat
Jednoduše asi preferuji, když se divákovi do několika málo hodin od začátku příběhu (seriálu) představí všechny jeho postavy, mezi nimiž je i vrah, než že se jím nakonec ukáže být někdo, jehož myšlení a záměry jsme sice měli možnost sledovat od první oběti, avšak o zjevu ví divák nula nula prd. Sakra, zmátli jste mě - teď doufám, že jsem u toho nějak neusl a Jens tam nebyl už ze začátku! Sem zmatenej :o.
Snad takovej nebude True Detectiv, rozuměj doufám, že jsme v tom seriálu vraha již viděli.
11770
Jednoduše asi preferuji, když se divákovi do [spoiler]několika málo hodin od začátku příběhu (seriálu) představí všechny jeho postavy, mezi nimiž je i vrah, než že se jím nakonec ukáže být někdo, jehož myšlení a záměry jsme sice měli možnost sledovat od první oběti, avšak o zjevu ví divák nula nula prd. Sakra, zmátli jste mě - teď doufám, že jsem u toho nějak neusl a Jens tam nebyl už ze začátku! Sem zmatenej *:o*.[/spoiler] Snad takovej nebude True Detectiv, rozuměj doufám, že jsme v tom seriálu [spoiler]vraha již viděli.[/spoiler]
0 0
reagovat
Dr.Z: Jsem nezkušený divák :D:+. No, tak jestli jsi tušil, kdo vrah je, než se v tom cca osmém díle představil Mette s jeho softwarem, pak ano, smekám, a jsi vážně pozorný divák a Davies lama. Uniklo mi tedy něco? Páč jo, hlas a pohnutky jsme znali, ale vždyť se tam objevil až v oné scéně v její práci, a kriminalisté si jej přeci s Martinem taktéž spojili až po nějakých 7-mi seriálových hodinách, ne?
Stál sem si holt za tím novinářem až moc :D.

TedGeorge: Tak určitě. Vyzkouším, jen nevím kdy. Teď jsou prioritami House of Cards a Newsroom :).
11769
[b]Dr.Z:[/b] Jsem nezkušený divák *:D**:+*. No, tak jestli jsi tušil, kdo vrah je, než se v tom cca [spoiler]osmém díle představil Mette s jeho softwarem, pak ano, smekám, a jsi vážně pozorný divák a Davies lama. Uniklo mi tedy něco? Páč jo, hlas a pohnutky jsme znali, ale vždyť se tam objevil až v oné scéně v její práci, a kriminalisté si jej přeci s Martinem taktéž spojili až po nějakých 7-mi seriálových hodinách, ne? Stál sem si holt za tím novinářem až moc *:D*.[/spoiler] [b]TedGeorge:[/b] Tak určitě. Vyzkouším, jen nevím kdy. Teď jsou prioritami House of Cards a Newsroom *:)*.
0 0
reagovat

Davies182

CSFD prectena a sem rád, že se ti to s mensimi vyhradami libilo. Urcite pak dej sanci druhy serii, ktera ma taky vybornej pripad. Já sem z prvního dílu a jejich setkání po delší době vyloženě dojatej ;)
11768
CSFD prectena a sem rád, že se ti to s mensimi vyhradami libilo. Urcite pak dej sanci druhy serii, ktera ma taky vybornej pripad. Já sem z prvního dílu a jejich setkání po delší době vyloženě dojatej *;)*
Davies182
0 0
reagovat
imho se ani vraha skrývat nesnažili... tam šlo o to napětí, že divák (alespoň ten trošku zkušený) ví, kdo to je a z toho vyplývá napětí... divák ví/tuší, postavy nemají ani páru.
11767
imho se ani vraha skrývat nesnažili... tam šlo o to napětí, že divák (alespoň ten trošku zkušený) ví, kdo to je a z toho vyplývá napětí... divák ví/tuší, postavy nemají ani páru.
0 0
reagovat

season 1

Done.
Konec devátý a desátý části neopakovatelná emocionální bouře.
Vyšetřovatelskou dvojku chci za rodiče.
S vrahem mě ale nasrali, více zde - hádat je zbytečný a to nemám rád.
11766
Done. Konec devátý a desátý části neopakovatelná emocionální bouře. Vyšetřovatelskou dvojku chci za rodiče. S vrahem mě ale nasrali, [link="http://www.csfd.cz/uzivatel/74969-davies182/komentare/"]více zde[/link] - [spoiler]hádat je zbytečný a to nemám rád.[/spoiler]
season 1
0 0
reagovat

TedGeorge

40 bych jí hadal i v seriálu, viz debata o sestře ve výtahu.
Scéna s balením v baru úplnej normál - prostě existujou ženský, který chtěj jenom š*kat, no, a nestyděj se říct si vo to, i když já na žádnou takovou ještě nenarazil :D. Jako většina chlapů.
Postavy sou to ultimátní a za všechno hovoří třeba v případě Martina fakt, že mi přijde, jako by to byl celej život můj starší kámoš :).
11762
40 bych jí hadal i v seriálu, viz debata o sestře ve výtahu. Scéna s balením v baru úplnej normál - prostě existujou ženský, který [spoiler]chtěj jenom š*kat, no, a nestyděj se říct si vo to[/spoiler], i když já na žádnou takovou ještě nenarazil *:D*. Jako většina chlapů. Postavy sou to ultimátní a za všechno hovoří třeba v případě Martina fakt, že mi přijde, jako by to byl celej život můj starší kámoš *:)*.
TedGeorge
0 0
reagovat

Davies182

Mě teda víc jak stehy odrovnal způsob jakým Saga balila chlapy v baru. Z toho sem taky nedejchal. BTW, tý herečce je 40+. Jop, nekecám. BTW, dají se Saga a Martin nemilovat? 8)

P.S Take Shelter mě musel kdysi kdesi někdo vyslepičit, protože sem měl ten konec někde uloženej v hlavě a celou dobu sem na něco podobnýho čekal. Pro mě o půl hodiny delší než by byl ideál. Nááááádherná Jessica Chastain byl slušnej bonus :)
11761
Mě teda víc jak stehy odrovnal způsob jakým Saga balila chlapy v baru. Z toho sem taky nedejchal. BTW, tý herečce je 40+. Jop, nekecám. BTW, dají se Saga a Martin nemilovat? *8)* P.S Take Shelter mě musel kdysi kdesi někdo vyslepičit, protože sem měl ten konec někde uloženej v hlavě a celou dobu sem na něco podobnýho čekal. Pro mě o půl hodiny delší než by byl ideál. Nááááádherná Jessica Chastain byl slušnej bonus :)
Davies182
0 0
reagovat

TedGeorge

Jako ta scénka s honičkou v továrně a trháním stehů na střeše :D mě odrovnala, to sem nedejchal.
btw je dost mazec, jak je to vizuálem podobný True Detectiveovi (čti True Detective je podobnej Broenu) - krásně se tim krátí čas před pátym dílem :)).
Ano, OT nás očividně baví, takže: Z Take Shelter sem byl kdysi odvařenej minimálně tejden, neuvěřitelně mě se*e, že sem to zatim viděl jenom jednou. Ale Muda jsem si dal ve středu už podruhý ;).
11760
Jako ta scénka s honičkou v továrně a trháním stehů na střeše *:D* mě odrovnala, to sem nedejchal. btw je dost mazec, jak je to vizuálem podobný True Detectiveovi (čti True Detective je podobnej Broenu) - krásně se tim krátí čas před pátym dílem *:))*. Ano, OT nás očividně baví, takže: Z Take Shelter sem byl kdysi odvařenej minimálně tejden, neuvěřitelně mě se*e, že sem to zatim viděl jenom jednou. Ale Muda jsem si dal ve středu už podruhý *;)*.
TedGeorge
0 0
reagovat

Davies182

Souvislost tam není, je to samostatnej případ do kterýho budou prosvítávat souvislosti z první série. Ano, po šestém díle sem se taky kdysi vzpomínám trochu nudil. 8-10 ty dojmy napraví, věř mi :)

P.S Take Shelter hodně fajn, ale absolutorium ode mne ne. 8/10
11759
Souvislost tam není, je to samostatnej případ do kterýho budou prosvítávat souvislosti z první série. Ano, po šestém díle sem se taky kdysi vzpomínám trochu nudil. 8-10 ty dojmy napraví, věř mi :) P.S Take Shelter hodně fajn, ale absolutorium ode mne ne. 8/10
Davies182
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se