Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Video: Natáčení Hry o trůny


ikona
Spooner
hra
Nová série temné fantasy se připomíná v dalším videu ze zákulisí. 

O vynikajícím fantasy seriálu od HBO, Hra o trůny, jsme toho napsali už kvanta. Pokud tedy nepatříte mezi fandy této temné adaptace knih George R. R. Martina (což upřímně moc nechápeme), tak se připravte, že toho o tomto seriálovém hitu napíšeme ještě mnohem víc. Hra o trůny se totiž řadí mezi absolutní seriálovou špičku a naší pozornost si právem zaslouží. Třetí série se navíc pomalu ale jistě blíží a i když je zatím nějaký kulervoucí trailer v nedohlednu, tak tvůrci nás úplně na suchu naštěstí nenechávají.

V nejnovějším pohledu na natáčení se nám rozhodli zblízka ukázat práci umělecké režie, takže nás čeká hodně záběrů na rozsáhlé lokace, velkolepé kulisy, ale také pár nových záběrů na staré známé i nové postavy. Nechybí pak ani typická prohlášení o výjimečném a jedinečném seriálu. U většiny projektů to jsou spíše prázdná slova, zde jim však při rozsahu natáčení přece jenom věříme. Teď už by to ale vážně chtělo ten trailer.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace