Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Wars konečně v televizi?


ikona
Mr. Hlad
star wars
Objeví se Hvězdné války po dlouhém plánování nakonec skutečně i na malé obrazovce?  

Hvězdné války jsou značka, která ve filmovém světě nemá konkurenci a i kdyby někdo začal vyrábět toaletní papíry s Lukem Skywalkerem, nejspíš by se z něj přes noc stal milionář. Fandů je tolik, že by si to prostě někdo koupit musel. Už dlouho se mluví o tom, že by se Hvězdné války mohly objevit i v televizi a s tím, jak se Lucasarts přesunulo do stáje k Disneymu, to vypadá, že je to čím dál reálnější. Stanice ABC, na níž bychom měli brzy vidět i marvelovský S.H.I.E.L.D. si právě o Hvězdné války na férovku řekla.

Zatím sice nikdo s Disneym oficiálně nejednal, ale v plánu je padesátidílná série zaměřená spíš na starší diváky než na prcky a rozpočet jedné epizody by měl být přibližně pět milionů dolarů, takže tu pracujeme s pěknou čtvrtmiliardou. Ale u podobného projektu se o sledovanost a návratnost nikdo nejspíš moc bát nemusí. Původně plánované Star Wars: Underworld se mělo odehrávat na planetě Coruscant v době mezi starou a novou trilogií a hlavní hrdina se měl živit jako lovec odměn, který se musí vypořádat s různými kriminálními živly a mafiánskými rodinami. Celý seriál je přirovnáván ke Kmotrovi nebo k Deadwood, takže ambice jsou hodně vysoko.

Malý problém je, že velkou část světa Star Wars: Underworld nakonec využije počítačová hra Star Wars: 1313, na jejíž trailer se můžete mrknout o kousek výš. Na druhou stranu pokud ABC uspějí se Shieldem, tak s nimi u Disneyho nejspíš k jednacímu stolu zasednou hodně rádi a tu čtvrtmiliardu někde společně vyhrabou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace