Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, Květa Fialová a sup Pačes


ikona
Dr.Z
Co nenávidí Květa Fialová? Kouká ještě Roman Šmucler na hokej? A co na to sup Pačes? 

I když se Karel Šíp ve Všechnopárty politice spíš vyhýbá, přímá volba prezidenta je takovou událostí, že ani on se jí nemohl vyhnout a zavzpomínal na písničku, kterou kdysi s Jaroslavem Uhlířem o první volbě složil. A právě Uhlíř se v úvodu objevil a s Karlem Šípem si zazpívali. No, to už radši ty vtipy než tohle, Karle.

Prvním hostem byl známý právník JUDr. Tomáš Sokol. Kromě prezidentské volby je velkým tématem poslední doby i amnestie, o té byla řeč samozřejmě taky. Vzhledem k tomu, že je Sokol u nás jako právník hodně provařený a má na starost spoustu velkých kauz, tak jsme si prošli menší seznam známých jmen, která zastupuje. Na závěr nechyběla vtipná historka z povolání o tom, jak vožrala obskočil kozu.

Dirigent a skladatel Kryštof Marek byl druhým hostem a rozpovídal se o své práci, o dirigování orchestru, skládání hudby a svěřil se i s hudebními vlohami svých pěti dětí.

Jako poslední přišla Květa Fialová a začalo se třemi věcmi, které v životě nenávidí. Týmový sport, zvlášť fotbal moc nemusí, ani politika jí příliš nevoní a k sexu už se naštěstí nedostali. V trochu netradičním rozvoru, kdy se Fialová neustále do Šípa v dobrém navážela a vůbec to byla ta klasická Květa Fialová, kterou známe a pokud tuhle tak trochu éterickou bytost moc nemusíte, raději přeskočte.

V úvodu své show si Jan Kraus řekl své ke všem kandidátům na prezidenta a pomohl to pole aspirantů na Pražský hrad trochu vytřídit. Teď už je to samozřejmě jedno, takže nemá cenu se v tom víc šťourat. Než pozval prvního hosta, stihl ještě zbytečný a trapný exkurz do psychologie osobnosti premiéra Nečas.

Není to tak dávno, co se Jan Kraus pozastavoval nad tím, jak se v bulvárních médiích skoro vůbec nepropírá aféra Libuše Šmuclerové a Dominika Haška. Zřejmě mu  to nedalo a pozval si Romana Šmuclera. A vzhledem k tomu, že i Kraus má s rozvody a bulvárem své zkušenosti, vyměnili si pár tipů a rad, jak z těchto peripetií správně vybruslit.

Dalším hostem byla Hana Lasicová, spisovatelka, ale také dcera Magdy Vašáryové a Milana Lasicy. Představila své poslední knížky, prozradila, jaké to bylo vyrůstat se slavnými rodiči a jak se dokáže diagnostikovat pomocí přímo sama nebo pomocí internetu.

Už nějakou dobu jsme v Show Jana Krause neměli žádná zvířátka, takže to v pátek přišel napravit Jiří Hrotek a sup Pačes. Kromě toho, že se chtěl Pačes pářit s Krausem, který mu podle všeho připomínal samičku, se mluvilo o různých zajímavostech kolem supů a vůbec ohledně chovu dravců.

V pátek si zřejmě přišel na své každý. Na ČT 1 ve Všechnopárty se Karel Šíp podíval do zákulisí práva s Tomášem Sokolem a později pobavil s Květou Fialovou. To na Primě se Jan Kraus šťoural s Romanem Šmuclerem v bulváru a ve vztazích, o zábavu se pak postaral Jiří Hrotek se supem Pačesem.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace