Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mystique vám nakope zadky


ikona
Spooner
mystique
V čem uvidíme představitelku sexy mutantky z X-menů? 

O rutinních a dosti předvídatelných kriminálkách NCIS a NCIS: Los Angeles si můžete myslet, co chcete, oblíbenější a sledovanější detektivky však nyní ve Spojených státech nenajdete. Sledovanost původní Námořní vyšetřovací služby se totiž již několik sezón pohybuje nad hranicí dvaceti miliónů diváků a jeho mladší bratříček z Los Angeles se svým skóre okolo sedmnácti mega si také nemá na co stěžovat. Na CBS mají zkrátka na kriminální hity čuch a evidentně ho má i jeden z tvůrců obou seriálů, Shane Brennan. Jeho nový projekt proto budí přinejmenším zvědavost, i když takové množství diváků tvůrce krimi pecek asi tentokrát nenaláká.

Jeho novinka se totiž usídlila na kabelovce TNT a půjde nepřekvapivě opět o kriminálku jak vyšitou. Nový projekt King and Maxwell bude pojednávat o dvojici bývalých agentů Seanu Kingovi a Michelle Maxwell. Z nich se stali sehraní soukromí vyšetřovatelé, kteří mají díky svým zkušenostem z minulosti vždy náskok před policií a kriminálníkům tak řádně zatopí. Do toho samozřejmě dostaneme také nějaké to sexy pošťuchování a hláškování ústřední dvojice za každé situace. Tedy aspoň bychom ho měli dostat. V hlavní roli se totiž představí stále půvabná Rebecca Romijn aka původní Mystique z X-menů a té by podobná úloha neměla dělat sebemenší problém. Jejího parťáka si pak zahraje televizní ksicht Jon Tenney z nedávno ukončeného seriálu Closer. Zajímavé obsazení pak doplní ještě Ryan Hurst alias Opie z Sons of Anarchy či Cynthia Addai-Robinson ze Spartaka. Zní to zkrátka jako další fajn detektivka a nový potenciální hit kabelovky s výbušným jménem. Shane Brennan si úspěch svého nového seriálového dítka určitě pohlídá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace