Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Video: Hra o trůny opět za kamerou


ikona
Spooner
hra
Další pohledy do zákulisí nesmírně očekávané třetí řady. 

Ne, nového traileru jsme se ani tentokrát nedočkali. To ovšem neznamená, že by se marketingové oddělení HBO nějak flákalo. Naopak, blížící se třetí série výtečné Hry o trůny na sebe upozorňuje přinejmenším jednou týdně. Pravda, v nedávném novém teaseru se sice ukázalo, že i mistr tesař se někdy utne a o tomto dosti zbytečném úletu jsme vás radši ani neinformovali. Nyní si však hoši z televize, co vlastně ani není televize, opět napravují reputaci. Dva nové pohledy na natáčení, se kterými se tento rok rozhodně nešetří, totiž ukazují kouzlo námi milovaného seriálu v plné síle.

Tentokrát se dočkáme rovnou dvou velice zajímavých výletů do zákulisí. V tom prvním se nám tvůrci rozkecali o tom, jak je těžké zadaptovat oblíbenou fantasy ságu G. R. R. Martina. Ještě aby to taky těžké nebylo, když jenom ránou třetí knížkou bych mohl díky její tloušťce někomu přivodit slušný otřes mozku. V druhé pozvánce na natáčení se pak herci opět zmiňují, jak bude celý seriál ještě propletenější a osudovější a prostě ještě lepší. To už ale tak nějak tuší i nečtenáři knižní předlohy. I přesto však musíme dát tvůrcům po další várce nových a čím dál lépe vypadajících záběrů za pravdu. Tohle bude zkrátka zase seriálová špička roku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace